vytisknout velikost písma Pozvánka na workshop: Vazby s vánoční tematikou

Milí čtenáři, pokud si už nyní plánujete program na víkend, vězte, že pražská Botanická zahrada společně s Vyšší odbornou školou zahradnickou a Střední zahradnickou školou v Mělníku pořádá v sobotu 25. listopadu workshop, který bude zaměřen mimo jiné na výrobu netradičních adventních věnců či svícnů s živým květem

Programem, který připravily, vás budou provázet studentky Vyšší odborné školy zahradnické a Střední zahradnické školy v Mělníku Lucie Erbenová, úřadující mistryně ve floristice ČR v kategorii junior a Eliška Křováčková, pod odborným vedením Ing. Radky Pšeničkové.

Celkem dva kurzy se konají v prostorách KD Krakov v Praze 8 – Bohnicích od devíti do dvanácti a od jedné do čtyř hodin.

Máte-li chuť přiučit se něco nového a nasát atmosféru blížících se Vánoc,  určitě se přijďte podívat. Více informací najdete na adrese www.botanicka.cz

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |