vytisknout velikost písma Pozvánka na veletrhy Střechy Praha a Úspory energií

Ve dnech 25. – 27.ledna jste zváni na 9. ročník mezinárodního veletrhu Střechy Praha, který se koná na pražském výstavišti v Holešovicích.

Veletrh je největší přehlídkou střešních materiálů, krytin, oken, doplňků, výrobků pro půdní vestavby, izolací, řemesla a služeb pro stavbu a renovaci střech.

Připravena je řada přednášek, praktické ukázky a bezplatná poradenská centra pro širokou veřejnost.

Letos je připravena nová sekce veletrhu s názvem „Zastřešíme Vaše bydlení“ - zahrnuje nabídku bytů, staveb rodinných domů, pozemků, finančního poradenství a projektování.

Souběžně bude probíhat výstava Úspory energií a obnovitelné zdroje s bohatým doprovodným programem (nízkoenergetické domy, vytápění, sluneční energie, biomasa, dotace, poradenství).

Návštěvníci mohou každý den vyhrát střechu na rodinný dům a další atraktivní ceny.

V sobotu je připraveno odpoledne plné atrakcí, účast přislíbil Martin Zounar.

Otevřeno bude ve čtvrtek 25.1. a v pátek 26.1. od 9 do 18 hodin, v sobotu 27.1. od 9 do 17 hodin.

Pořadatel: Střechy Praha s.r.o., webová adresa: www.strechy-praha.cz

 

 

 

 

 

 

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |