vytisknout velikost písma Pozvánka na pracovní seminář: Láká vás floristika?

Vážení čtenáři, pokud vás zklamalo aktuální počasí, nevzdávejte se! Jaro si lze přivolat i jinak než slunečným počasím bez mráčků. V sobotu 24. března si můžete v zajímavých kurzech rozdělených podle pokročilosti účastníků vyzkoušet práci floristů. Akci pořádá Vyšší floristická škola v Hradci Králové, a to v Jiráskových sadech, v budově Floristické školy od 10 hodin. A co jednotlivé kurzy nabízejí?

Pro začátečníky: Jarní kytice a dekorace

Jarní floristika s využitím přírodního materiálu. Jarní vegetativní kytice. Drobné vypichované floristické práce podle aktuálních trendů. Techniky práce - navazování, vypichování, kašírování. Nádoba jako součást dekorace. Velikonoční zvyky. Nové trendy 2007.

Pro pokročilé: Velikonoce, jarní floristika

Jaro jako nejkrásnější období, využití všech možností v jarní a velikonoční floristice. Barvy obecně - základní přednáška. Nové trendy a materiály ve floristice - tvorba podle trendů. Paralelní stupňovitá kytice.

Mistrovská a floristická zkouška: Svatební kytice, korsáž

Typ kytice, techniky práce, barevné harmonie. Vlastní návrh, estetické zákonitosti, techniky.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |