vytisknout velikost písma Pozvánka: Floristické semináře

Vyšší floristická škola zve všechny zájemce na sobotní (21. dubna) vzdělávací seminář, který se uskuteční v Hradci Králové (budova Floristické školy, Jiráskovy sady) od desáté hodiny. Program je určen pro všechny zájemce od začátečníků až po ty, kteří se chystají na floristické zkoušky:

Začátečníci

Pro ty je připraven program týkající se sesazovaných dekorací určených jak do interiéru, tak i exteriéru. Dozvíte se něco o technice práce, volbě rostlin a nádob, uspořádání rostlin či zdobení.

Pokročilí

Studenti, kteří již ovládají základy, se mohou těšit na vypichované floristické práce a možnosti dekorace stolů. Konkrétně je čekají vypichované floristické práce s jedním bodem růstu, s více body růstu, principy tvorby, proporce, uspořádání, užití estetických zákonitostí, dále pak zásady zdobení stolů, techniky a floristické práce.

Mistrovská a floristická zkouška

Bude zaměřena na tvorbu svatební kytice a korsáž – typ kytice, techniky práce, barevné harmonie. Hodnotit se bude vlastní návrh, estetické zákonitosti a užité techniky.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |