vytisknout velikost písma Pozvánka: Dům a zahrada

Vážení čtenáři, od neděle 13. května až do úterý 15. května jste zváni na výstaviště Louny, kde se bude konat XI. ročník prodejní a kontraktační výstavy zaměřené na úpravu a zařízení exteriérových částí našich obydlí a potřeby pro zahrádkáře.

Tematické zaměření výstavy

  • Zahradnické a zahrádkářské potřeby
  • Zahradnická mechanizace
  • Stavební materiály
  • Rodinné domy na klíč
  • Chalupy a rekreační chaty
  • Nábytek, kuchyně a koupelny
  • Bytové doplňky
  • Domácí potřeby a elektrospotřebiče
  • Zabezpečovací materiály
  • Hobby činnost
Výstavu můžete navštívit každý den od devíti do sedmnácti hodin, vstupné činí čtyřicet korun pro dospělé, dvacet pro děti a důchodce. ZTP-P a děti do šesti let mají vstup zdarma.
Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |