vytisknout velikost písma Pozvánka: Do Vlašimi za konopím

Jak konopí léčí

Milí čtenáři, nenechte si ujít zajímavou akci, která se koná právě dnes. V sedmnáct hodin začíná v Podblanickém ekocentru ve Vlašimi přednáška inženýra Tomáše Krejči na téma „Konopí i léčivé“. Těšit se můžete na povídání o tradiční rostlině, která je zejména v poslední době v centru pozornosti. Čekají na vás ukázky léčivých aplikací konopí s ochutnávkou. Vstupné je dobrovolné.

Konopí i pro krásu

Současně je středa posledním dnem, kdy získáte v rámci „Týdne pro konopí“ při nákupu konopné kosmetiky, nápojů a potravin v ekoobchůdku Podblanického ekocentra slevu ve výši patnáct procent. Zboží můžete zakoupit od devíti do dvanácti hodin a od třinácti do sedmnácti hodin.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |