vytisknout velikost písma Poslední listopadová přednáška pro zahrádkáře aneb Co víte o drobném ovoci?

Milí čtenáři, na začátku měsíce jsme vás informovali o pozvání ZO ČZS Vinohrady na přednášky určené všem přátelům rostlin a zahrádek. Již čtyřikrát jste měli možnost dozvědět se z úst našich významných odborníků zajímavé a praktické informace, které potom využijete při své práci.

Aktuálně vás čeká přednáška poslední, a to na téma Drobné ovoce – angrešt, maliník, rybíz – ošetření po sklizni a příprava na zimu. Koná se v úterý sedmadvacátého listopadu a prosloví ji J. Dlouhá v aule Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy (Benátská 2, Praha 2, za skleníky botanické zahrady) v Krajinově posluchárně ve druhém patře, a to od sedmnácti hodin.
Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Chcete dobré kyselé zelí? Naložte si je!

Chcete dobré kyselé zelí? Naložte si je!

Vepřo-knedlo-zelo či zelňačka, která spraví chuť po probdělé noci – máte rádi tyto pokrmy? Tak víte, že dobré kyselé zelí je jejich základ. A nejlepší zelí je domácí. Naložte si ho tedy podle následujících rad!

13.  10.  2017 |
Co s muškáty přes zimu?

Co s muškáty přes zimu?

Muškáty (pelargonie) a jejich zazimování řeší snad každý pěstitel balkonových rostlin. Vypravili jsme se proto pro praktické rady za zkušenou pěstitelkou, paní Valinovou do Budyně nad Ohří.

1.  10.  2017 | | 2 N/A
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A