vytisknout velikost písma Podrobný návod, jak dětem postavit iglú

Naštěstí je letos stále ještě spousta sněhu, takže toho můžeme využít a postavit dětem iglú. Nepotřebujete velké stavitelské schopnosti ani spoustu náčiní, stavbu zvládne vybudovat i jeden člověk.

 

Klepněte pro větší obrázekStavba iglú je perfektní rodinná aktivita, do které se mohou zapojit i ti nejmenší. Postavit iglú však zvládne i jeden dospělý člověk a ani nemusí mít velké stavitelské schopnosti, ani hromadu speciálního náčiní. Potřebujete pouze hrablo, lopatu, kýbl a prkénko, kterým zpevníte vchod. Pak už se můžete podle našeho návodu pustit do stavby snů každého dítěte i nejednoho dospělého. A až budete mít sněhový domeček hotový, můžete třeba o nadvládu nad ním uspořádat velkou sněhovou bitvu.

Jak bránit dům proti sněhu

Jak bránit dům proti sněhu

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |