Podporujte svého fanouška!

(Inzerce) Muži nemají jenom své dny, mají celé týdny! Olympiáda letní či zimní, mistrovství světa ve fotbale, v hokeji…

Vyžaduje to od nás opravdu pevné nervy. Na řadu dní se planety i hvězdy celého vesmíru zastaví a jeho středem se stane nalajnovaný obdélník travnatě zelený, ledově bílý nebo antukově zrzavý. Muži v těch dnech o několik centimetrů povyrostou, chodí zeširoka a hovoří silnými sportovními hlasy. Pokud ovšem minulý večer nestrávili v restauračním zařízení před velkoplošnou obrazovkou. To dochází k sípání, skuhrání a hojení bolavého krčku.

Přiznejme si ale, že nám je líto těch odhodlaných, hrdých a silných vlastenců, když po velké akci pohasnou olympijské ohně, reflektory hřišť a televizní obrazovky. V okamžiku odpojení od sportovního avatara pohasne i jiskra v oku, jejich svalstvo ochabne a hlas se vrátí ke standardnímu mumlání. Vysílený organismus není schopen jednoduchých manuálních prací v domě, natož na zahradě. Chytrá partnerka se v takové krizi musí projevit jako týmový fyzioterapeut i psycholog a najít novou motivaci.

800x600_FAN.JPG

Věrného fanouška probudí vlajka mužstva, za které bojuje. Je to jen několik výrazných barev, ale ty odlišovaly už středověké rytíře na bojišti a dodnes dokážou divy. Proto přichází výrobce zahradní techniky AL-KO s originální edicí elektrických rotačních sekaček AL-KO FAN v barvách české trikolory. Jsou to stroje určené pro fanoušky, kteří chtějí i na svém vlastním trávníku ukázat, pro koho bije jejich srdce. Neváhejte, milé dámy, a podpořte svého sportovce dárkem v podobě fandící sekačky AL-KO FAN! Už proto, že k sekačce dostane váš miláček také stylové sportovní tričko ve stejných barvách!

Odměnou vám budou dramatické okamžiky na vašem domácím hřišti: národní tým nejdříve prorazí skupinou vzrostlých jetelů na pravém křídle, vzápětí přenese hru do středu hřiště, kde oblafne bojínek luční, bleskově vtrhne do velkého vápna, ve kterém nenechá stéblo na stéble, a - Góóól!!! Zahrada je posečená!

800x600_LADY.JPG

I když nejste technický typ a v sekačkách se nevyznáte, můžete být při tomto nákupu bez obav. Značka AL-KO nese přes 80 let pečeť německé kvality a všechny její výrobky v sortimentu zahradní techniky patří ke světové špičce. Proto si může na rozdíl od konkurence dovolit ten přepych, že vymění firemní barvy sekačky za ty naše národní. Abychom mohly potěšit svého fanouška…

www.alko-fan.cz

Doporučujeme

Články odjinud