Optimální plastová okna pro Váš domov

V současné době je prakticky každý zájemce o koupi nových oken zahlcen obrovským počtem informací, které se předhánějí ve vychvalování toho či jiného okenního profilu.

Velice často jsou jako zásadní faktor zmiňována kritéria, která ve skutečnosti investora a uživatele výrobku spíše matou. Výsledkem jsou pak situace, kdy investor hodnotí nabízené výrobky pouze podle kusých hledisek, ale prakticky nikdy podle toho, co výrobek vlastně umí a čím může investorovi být dlouhodobě prospěšný.

Firma REHAU CZ nabízí v rámci svého energeticky úsporného programu „REHAU BAU – ÚSPORNÉ BYDLENÍ“ celý soubor systémů a produktů, které splňují podmínky a specifika staveb typu NED (nízkoenergetické domy) a PD (pasivní domy). Kromě nových systémových řešení poskytujeme i rozsáhlé služby, které odpovídají optimálně potřebám našich klientů.

Stará okna jsou největší energetickou slabinou v domě. Jsou špatně izolována a technicky dávno překonána. Důsledek: draze zaplacená energie na vytápění uniká okny. Šetřete na spotřebě energie, ne na oknech.

Nová okna SYNEGO od REHAU jsou ideálním úsporným programem. Ve srovnání se stávajícími standardními okny nabízí okna SYNEGO až o 50 % lepší tepelnou izolaci. Citelně snížíte své náklady na vytápění a zvýšíte hodnotu vaší nemovitosti – dnes, zítra i v budoucnu.

Průzkumy dokládají, že pravidelná zátěž dopravním hlukem vede ke značně vyššímu riziku onemocnění srdce a krevního oběhu. Nechte hluk způsobující vám stres za oknem. S okny SYNEGO snížíte hluk až 22násobně.

Domov pro nás znamená bezpečí, pohodlí, klid a soukromí. Proto je smysluplné vybavit především lehce dostupná okna i dveře odpovídajícími bezpečnostními prvky. Praxe ukazuje, že u oken s vyšší třídou odolnosti pachatelé zanechají marných pokusů okna vypáčit a raději se soustředí na lépe napadnutelný objekt.

Okna SYNEGO Vám nabízí až 10krát účinnější ochranu proti vloupání do třídy odolnosti RC 3.

Okna neslouží pouze k prosvětlení a komfortu Vašeho domova, ale také prezentují vzhled Vašeho domu. Vytvořte si pomocí REHAU oken individuální styl. Dáme Vám možnost utvořit si okna k obrazu svému. Zda budou klasicky bílá nebo světle modrá, tmavá, budou mít zvláštní tvar je čistě na Vás.

V naší nabídce naleznete stovky různých barev a dekorů, nebo je osazení plastových oken tzv. obložkou (viz. obrázek níže), která imituje vzhled hliníkového okna za daleko příznivější cenu.

Hliníková_obložka_0.jpg

Objevte svůj svět REHAU technologií na www.rehau.cz

0000CF49.png

Doporučujeme

Články odjinud