Nový veletrh Zahrady 2009 poprvé: buďte u toho!

Navštěvujete rádi zahrádkářské výstavy? Pokud ano, nenechte si ujít novinku, jež se letos prezentuje poprvé – veletrh Zahrady 2009. 20 z vás, kteří správně odpoví na naši otázku, získají vstupenky.

Zahrady 2009

Zahrady_1.jpg

Zahrady 2009 se představí v únoru

Cílem tohoto nově vzniklého veletrhu je upoutat pozornost nejen laické veřejnosti, ale i znalců a odborníků z oboru zahradní architektury, zahradního nábytku, realizace a údržby zahrad, jejich vybavení, techniky a dalších odvětví.

Záštitu nad touto akcí převzalo Ministerstvo životního prostředí v čele s Martinem Bursíkem a Silva Taroucy, Výzkumný ústav pro krajinu a okrasné zahradnictví, jehož historie sahá až do roku 1927.

Jak uvedla manažerka projektu Lucie Cabáková, veletrh má prezentovat zahradu hned ze dvou úhlů pohledů. Jednak jako celek, komplex, ale zároveň i jako soubor jednotlivých prvků. Je potřeba věnovat pozornost zahradě jako prostoru patřícímu do moderního životního stylu, který doplňuje a obohacuje bydlení.

Zahrady_3.jpg

Získejte s námi vstup zdarma!

Chystáte-li se tuto akci navštívit, neváhejte a zapojte se do naší soutěže. 20 výherců získá od redakce AbecedyZahrady.cz vstupenky. Stačí, když správně odpovíte na soutěžní otázku: Kterému druhu orchidejí se věnujeme v měsíci lednu v našem novém seriálu Jak pěstovat orchideje?

Pravidla soutěže

Své odpovědi posílejte co nejrychleji na adresu soutez@abecedazahrady.cz. Do předmětu zprávy napište heslo SOUTĚŽ. Odpovědi neoznačené uvedeným heslem stejně jako odpovědi bez adresy trvalého bydliště soutěžícího nebudou do soutěže zapojeny!

Zahrady_2.jpg

Novinky nejen ze zahrady

Souběžně s veletrhem Zahrady budou probíhat další veletrhy, a to: Dřevostavby, Aquaset, Moderní vytápění, Nový byt a dům a Moderní nábytek. Zvlášť zaujmout by vás mohl 4. ročník veletrhu Dřevostavby, kde můžete získat inspiraci pro zútulnění zahrady pergolou, altánem či jinou dřevěnou stavbou.

Připojte se ke 43 000 návštěvníků minulých akcí a seznamte se s novinkami na nejen zahrádkářském poli. Pro další informace kontaktujte manažera projektu (tel.: 221 992 222, mail: zahrady@terinvest.com).

Doporučujeme

Články odjinud