vytisknout velikost písma Nejkrásnější kuchyně z celého světa. Která se líbí vám?

Minimalistická, venkovská, industriální, romantická… Existuje spousta stylů, v jakých si můžete kuchyň zařídit. Každý má něco do sebe. Jak by měla vypadat ta vaše vysněná kuchyň?

V kuchyni trávíme spoustu času. A to nejen při vaření. Obvykle totiž bývá spojena i s jídelnou a schází se tu tak několikrát denně celé rodiny. Je to vlastně takové srdce celého bytu či domu. I proto by měla být nejen prakticky vybavená a uspořádaná, ale také byste se v ní měli cítit dobře. Rady, jak zařídit malou kuchyni, aby splňovala veškeré požadavky, najdete zde.

Tentokrát ale pomineme účelnost a zaměříme se pouze na design. Vybírat můžete z celé řady různorodých stylů. Záleží jen na vašem vkusu. Někdo dává přednost strohé eleganci, jiný si potrpí na výrazné dekorace. Nezapomeňte ale, že by preferovaný styl měl také ladit se zařízením a uspořádáním celého bytu. Neméně důležité jsou i tvar, velikost a světlost místnosti. Není nic horšího, než maličká paneláková kuchyňka přeplácaná doplňky nebo vybavená masivní linkou v černé barvě.

Jak vybrat správnou rychlovarnou konvici

Jak vybrat správnou rychlovarnou konvici

Základní pravidla pro výběr barvy jsou jasně daná. Všeobecně platí, že malá kuchyň potřebuje barvy světlé. V té velké se ale můžete vyřádit a popustit uzdu své fantazii. I přesto však mezi nejoblíbenější barvy patří bílá, slonovinová kost, přírodní béžová nebo odstíny šedé či krémové. Pořídit si ale můžete i kuchyňské linky v barvách, jako jsou modrá, červená, černá, žlutá, oranžová, zelená.

Rozhodnout se pro konkrétní styl je někdy skutečně těžké. I proto vám v úvodu článku přinášíme galerii více než šedesáti fotografií, na kterých se můžete pokochat kuchyněmi z celého světa. Určitě v nich najdete inspiraci.

7 kroků k nové kuchyňské lince

7 kroků k nové kuchyňské lince

Proč je indukční varná deska tak skvělá

Proč je indukční varná deska tak skvělá

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |