vytisknout velikost písma Nejkrásnější bílé kuchyně. Kterou byste si vybrali?

Je nadčasová, působí čistě a elegantně. Navíc se bílá linka hodí téměř do každého interiéru. Není proto divu, že je právě tato barva tak oblíbená. Pokochejte se bílými kuchyněmi z celého světa v naší velké fotogalerii.

Čistě bílé kuchyně vzbuzují řadu emocí. Někdo po nich touží, jiný by je nechtěl snad ani zadarmo. Odpůrci tvrdí, že působí příliš stroze a sterilně, navíc se hůře udržují. Přesto však kuchyňské linky v této barvě jsou trendy a patří na celém světě k nejprodávanějším.

Důvodů je hned několik. V první řadě opticky zvětší každý prostor. Zvláště pokud mají lesklý povrch. A ruku na srdce, kdo z nás nechce mít pocit, že je jeho kuchyně o nějaký ten metr větší? Kromě toho jsou ale také nadčasové. Vždy tak máte jistotu, že i když jejich „módnost“ pomine, bude vaše kuchyň stále vypadat skvěle.

To musíte vidět! Proměna staré předsíně zabrala jen dvě hodiny a vyšla na pouhé dva tisíce korun. Podívejte se na naše video a inspirujte se:

Bílou linku navíc můžete vždy oživit, například různými doplňky či dekoracemi v pestrých a výrazných barvách. Vhodné je také použít výraznější pracovní desku v tmavé barvě či dekoru dřeva. A pokud vás už vaše kuchyň omrzí, nemusíte hned ruinovat bankovní účet a vyměňovat celou linku. Stačí jen, když si pořídíte nové dekorace a doplňky.

Nemusíte se bát ani údržby. Je pravda, že na bílé barvě je vše hned vidět, takže budete muset vzít mokrý hadřík do ruky o něco častěji. Současné používané materiály jsou ale takzvaně user-friendly čili uživatelsky příjemné. Moderní povrchové úpravy materiálů tak již běžně dokážou zajistit, aby se nečistoty daly velmi jednoduše otřít.

Nejkrásnější podzimní věnce na dveře. Který byste si vybrali?

Nejkrásnější podzimní věnce na dveře. Který byste si vybrali?

Ty nejlepší vychytávky z palet! Inspiraci najdete v galerii

Ty nejlepší vychytávky z palet! Inspiraci najdete v galerii

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Chcete dobré kyselé zelí? Naložte si je!

Chcete dobré kyselé zelí? Naložte si je!

Vepřo-knedlo-zelo či zelňačka, která spraví chuť po probdělé noci – máte rádi tyto pokrmy? Tak víte, že dobré kyselé zelí je jejich základ. A nejlepší zelí je domácí. Naložte si ho tedy podle následujících rad!

13.  10.  2017 |
Jak se pozná kousnutí od štěnice a jak štěnice vypadá?

Jak se pozná kousnutí od štěnice a jak štěnic…

Pokud jste se probudili s větším či menším množstvím svědivých pupínků na těle a jste si jistí, že to není kopřivka ani komáří štípnutí, máte zřejmě před sebou velký problém. Asi máte doma štěnice. Prozradíme vám, kde se schovávají, jak je poznat a co s nimi dělat.

18.  10.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Co s muškáty přes zimu?

Co s muškáty přes zimu?

Muškáty (pelargonie) a jejich zazimování řeší snad každý pěstitel balkonových rostlin. Vypravili jsme se proto pro praktické rady za zkušenou pěstitelkou, paní Valinovou do Budyně nad Ohří.

1.  10.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |