vytisknout velikost písma Nejkrásnější bílé kuchyně. Kterou byste si vybrali?

Je nadčasová, působí čistě a elegantně. Navíc se bílá linka hodí téměř do každého interiéru. Není proto divu, že je právě tato barva tak oblíbená. Pokochejte se bílými kuchyněmi z celého světa v naší velké fotogalerii.

Čistě bílé kuchyně vzbuzují řadu emocí. Někdo po nich touží, jiný by je nechtěl snad ani zadarmo. Odpůrci tvrdí, že působí příliš stroze a sterilně, navíc se hůře udržují. Přesto však kuchyňské linky v této barvě jsou trendy a patří na celém světě k nejprodávanějším.

Nejkrásnější kuchyně z celého světa. Která se líbí vám?

Nejkrásnější kuchyně z celého světa. Která se líbí vám?

Bílé kuchyně se nebojte. Proč si ji pořídit?

Důvodů je hned několik. V první řadě opticky zvětší každý prostor. Zvláště pokud má lesklý povrch. A ruku na srdce, kdo z nás nechce mít pocit, že je jeho kuchyně o nějaký ten metr větší? Kromě toho jsou ale také nadčasové. Vždy tak máte jistotu, že i když jejich módnost pomine, bude vaše kuchyň stále vypadat skvěle.

To musíte vidět! Proměna staré předsíně zabrala jen dvě hodiny a vyšla na pouhé dva tisíce korun. Podívejte se na naše video a inspirujte se:

Bílou linku navíc můžete vždy oživit, například různými doplňky či dekoracemi v pestrých a výrazných barvách. Vhodné je také použít výraznější pracovní desku v tmavé barvě či dekoru dřeva. A pokud vás už vaše kuchyň omrzí, nemusíte hned ruinovat bankovní účet a vyměňovat celou linku. Stačí jen, když si pořídíte nové dekorace a doplňky.

Nemusíte se bát ani údržby. Je pravda, že na bílé barvě je vše hned vidět, takže budete muset vzít mokrý hadřík do ruky o něco častěji. Současné používané materiály jsou ale takzvaně user-friendly čili uživatelsky příjemné. Moderní povrchové úpravy materiálů tak již běžně dokážou zajistit, aby se nečistoty daly velmi jednoduše otřít.

Nejkrásnější kuchyně ve stylu provence. Která se líbí vám?

Nejkrásnější kuchyně ve stylu provence. Která se líbí vám?

Kuchyňské trendy pro rok 2018. Podívejte se, co právě letí

Kuchyňské trendy pro rok 2018. Podívejte se, co právě letí

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se na tipy z celé ČR

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se …

Za dvě hodiny 700 křemenáčů osikových. Takový úlovek se povedl tento týden dvěma kamarádům na Benešovsku. Je jasné, že houby už zase rostou jak o život, i když samozřejmě ne úplně všude. Kam tedy v Česku vyrazit na houby, kde vás čekají nejlepší úlovky?

10.  9.  2020 |
Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak uchovat sladkost ovoce

Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak …

Dobře zralá hruška je sladká a šťavnatá. A taky poměrně křehká – snadno se otlačí, či dokonce rozmáčkne. Je proto třeba ji rychle spotřebovat. Kompoty jsou fajn, ale když je hrušek mnoho a už padají ze stromu, je potřeba rychlé akce.

13.  9.  2020 |
Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typické pro satan, hořčák a další houby?

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typi…

V lese se na vás smějí hřiby jak z učebnice, verdikt zkušeného houbaře však vzápětí vaše nadšení pošle pod bod mrazu. Jsou to hořčáky. Stačí jeden kousek a máte zkaženou celou smaženici. V tom lepším případě. Po konzumaci jedovatých hřibů si můžete způsobit zdravotní potíže. Jak tyto hřiby rozeznat od praváků?

9.  9.  2020 |
Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky. Vyberte si ze tří receptů

Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky.…

Šípkový sirup je medicína, kterou znaly a využívaly už generace před námi. Přidejte se k nim a vyzkoušejte chuť plodů, které příznivě působí na organismus dětí i dospělých. Bez éček a dalších umělých přísad se obejde náš recept na šípkový sirup.

19.  9.  2020 |
Jak správně jíst exotický kaktusový fík? A návod na pěstování

Jak správně jíst exotický kaktusový fík? A ná…

Má šťavnatou dužinu, lahodnou, mírně nakyslou, osvěžující chuť. Vzdáleně připomíná fík, jde ale o plod opuncie. Pokud jste ho ještě neochutnali, o hodně jste přišli. Poradíme vám nejen, jak kaktusové fíky jíst a správně připravit, ale i jak opuncii pěstovat.

23.  9.  2020 |