vytisknout velikost písma Nejhezčí vánoční stromky roku 2013

Stejně jako v loňském roce jsme i letos vyhlásili soutěž o nejkrásnější vánoční stromeček. Děkujeme všem z vás, kteří jste do fotogalerie přispěli, a stejně tak děkujeme těm, kteří svými hlasy rozhodli o deseti nejlepších snímcích. 

Najdete mezi nimi stromky tradiční, zdobené baňkami různých barev, tvarů i velikostí, slaměnými, háčkovanými i čokoládovými ozdůbkami, perníčky, mašlemi či sušenými citrony, ale i takové, jež vás svým vzhledem překvapí.

Příkladem může být stromeček chemický, vytvořený ve školní laboratoři za pomoci baněk, stojanu, svorek, několika chemikálií a barev, nebo torzo stromku, či spíše jen pahýl s pár větvičkami a několika baňkami, který v hodnocení čtenářů získal bezkonkurenčně první místo. 

Klepněte pro větší obrázek
Takto vypadá nejkrásnější vánoční stromek roku 2013 podle hodnocení návštěvníků naší fotogalerie

Nutno ovšem uznat, že se jedná o naprostý originál! Pro zasmání přidáváme i několik vybraných komentářů, jimiž čtenáři tento výtvor ohodnotili:

  • Takový by chtěl každý. Také škoda nevyužít ten výklenek. Pro příště bych ho tak nepřeplácal ozdobami, aby vynikla jeho přírodní krása, ale to je jen moje mínění, silně ovlivněné závistí.
  • O takovém sním každý rok.
  • Jan Železný by měl radost.
  • Určitě odpadnou problémy s opadaným jehličím.
  • Tento je istotne ešte z minulého roku.
  • Toto je absolutní jednička!!!
  • Ten musel být drahý. A té práce s tím zdobením.
  • Ha, ha. Ten vypadá, že se teprve vydá do lesa na zkušenou.
  • To je nejlepší vánoční stromek. Nazval bych jej: Best Christmas tree forever ever!
To musíte vidět! 11 nejzvláštnějších vánočních stromků roku 2013

To musíte vidět! 11 nejzvláštnějších vánočních stromků roku 2013

Stromky, které se umístily na 2. až 10. místě

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Urodilo se švestek, že nevíte, co s nimi? Zkuste švestková povidla v troubě a bez míchání

Urodilo se švestek, že nevíte, co s nimi? Zku…

Receptů na švestková povidla je mnoho a možná máte ten nejlepší od babičky. Ale pokud ne, máme pro vás jeden, který určitě stojí za vyzkoušení.

6.  9.  2020 |
Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se na tipy z celé ČR

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se …

Za dvě hodiny 700 křemenáčů osikových. Takový úlovek se povedl tento týden dvěma kamarádům na Benešovsku. Je jasné, že houby už zase rostou jak o život, i když samozřejmě ne úplně všude. Kam tedy v Česku vyrazit na houby, kde vás čekají nejlepší úlovky?

10.  9.  2020 |
Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typické pro satan, hořčák a další houby?

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typi…

V lese se na vás smějí hřiby jak z učebnice, verdikt zkušeného houbaře však vzápětí vaše nadšení pošle pod bod mrazu. Jsou to hořčáky. Stačí jeden kousek a máte zkaženou celou smaženici. V tom lepším případě. Po konzumaci jedovatých hřibů si můžete způsobit zdravotní potíže. Jak tyto hřiby rozeznat od praváků?

9.  9.  2020 |
Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak uchovat sladkost ovoce

Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak …

Dobře zralá hruška je sladká a šťavnatá. A taky poměrně křehká – snadno se otlačí, či dokonce rozmáčkne. Je proto třeba ji rychle spotřebovat. Kompoty jsou fajn, ale když je hrušek mnoho a už padají ze stromu, je potřeba rychlé akce.

13.  9.  2020 |
Sušička na houby šetří váš čas i nervy. Jak ji správně používat?

Sušička na houby šetří váš čas i nervy. Jak j…

Spojí-li se dešťové přeháňky s vyššími teplotami, nastanou žně pro všechny houbaře. Problémem ale může být, jak množství hub rychle zpracovat. Ideální volbou je kvalitní sušička, v níž budou houby usušené během několika hodin a téměř bez práce.

16.  9.  2020 | | 2 N/A