vytisknout velikost písma Nejhezčí vánoční stromky roku 2013

Stejně jako v loňském roce jsme i letos vyhlásili soutěž o nejkrásnější vánoční stromeček. Děkujeme všem z vás, kteří jste do fotogalerie přispěli, a stejně tak děkujeme těm, kteří svými hlasy rozhodli o deseti nejlepších snímcích. 

Najdete mezi nimi stromky tradiční, zdobené baňkami různých barev, tvarů i velikostí, slaměnými, háčkovanými i čokoládovými ozdůbkami, perníčky, mašlemi či sušenými citrony, ale i takové, jež vás svým vzhledem překvapí.

Příkladem může být stromeček chemický, vytvořený ve školní laboratoři za pomoci baněk, stojanu, svorek, několika chemikálií a barev, nebo torzo stromku, či spíše jen pahýl s pár větvičkami a několika baňkami, který v hodnocení čtenářů získal bezkonkurenčně první místo. 

Klepněte pro větší obrázek
Takto vypadá nejkrásnější vánoční stromek roku 2013 podle hodnocení návštěvníků naší fotogalerie

Nutno ovšem uznat, že se jedná o naprostý originál! Pro zasmání přidáváme i několik vybraných komentářů, jimiž čtenáři tento výtvor ohodnotili:

  • Takový by chtěl každý. Také škoda nevyužít ten výklenek. Pro příště bych ho tak nepřeplácal ozdobami, aby vynikla jeho přírodní krása, ale to je jen moje mínění, silně ovlivněné závistí.
  • O takovém sním každý rok.
  • Jan Železný by měl radost.
  • Určitě odpadnou problémy s opadaným jehličím.
  • Tento je istotne ešte z minulého roku.
  • Toto je absolutní jednička!!!
  • Ten musel být drahý. A té práce s tím zdobením.
  • Ha, ha. Ten vypadá, že se teprve vydá do lesa na zkušenou.
  • To je nejlepší vánoční stromek. Nazval bych jej: Best Christmas tree forever ever!
To musíte vidět! 11 nejzvláštnějších vánočních stromků roku 2013

To musíte vidět! 11 nejzvláštnějších vánočních stromků roku 2013

Stromky, které se umístily na 2. až 10. místě

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |