vytisknout velikost písma Nejen ovoce a okrasné dřeviny nabízí výstava v Boskovicích

Arboretum Šmelcovna Boskovice a Český zahrádkářský svaz – základní organizace Boskovice – pořádají za podpory Místní akční skupiny Boskovicko Plus Regionální výstavu ovoce a okrasných rostlin. Akce probíhá v těchto dnech v hale arboreta Dva dvory a potrvá až do 19. října 2009.

V té samé době se v arboretu koná i tradiční podzimní výstava, jež je spojena s prodejem ovocných i okrasných dřevin. Přijďte si prohlédnout také jednotlivé druhy pozdně kvetoucích trvalek. Otevřeno je každý den od 9.00 do 17.00 hodin.

Další informace získáte na stránkách www.smelcovna.cz. Pořadatelé doporučují všem návštěvníkům, aby s ohledem na brzy přicházející podzimní šero nenechávali návštěvu na pozdní hodiny.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |