vytisknout velikost písma Nalaďte se o víkendu na Vánoce

Nalaďte se o víkendu na Vánoce

Předvánoční výstavu s mezinárodní účastí můžete navštívit v Městském kulturním středisku v Domažlicích. Uskuteční se ve dnech 30. listopadu až 1. prosince v době od 9.00 do 17.00 hodin a nabídne prodej zahrádkářských výpěstků, adventních věnců a dalšího tematického zboží. Její součástí bude i odborná poradna.

Ve stejném termínu proběhne i Vánoční výstava, kterou pořádá Základní organizace Českého zahrádkářského svazu Křenovice v tamějším Společenském sále (ulice Václavská).

Návštěvníci si budou moci prohlédnout vánoční dekorace, ochutnat vánočky a cukroví, zakoupit keramiku, přírodní kosmetiku, medové a různé vánoční zboží. V sobotu bude otevřeno od 9.00 do 17.00 hodin, v neděli od 8.30 do 16.00 hodin. Vstupné je dobrovolné.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |