vytisknout velikost písma Květinový ples

Milí čtenáři, Botanická zahrada hlavního města Prahy ve spolupráci s Unií botanických zahrad České republiky pořádá v letošním roce první reprezentační Květinový ples, jenž se uskuteční dne 26. ledna 2007 od 20 hodin v prostorách paláce Žofín. Záštitu nad Květinovým plesem přijal primátor hlavního města Prahy Pavel Bém.

V případě zájmu o tuto ojedinělou akci je možné zakoupit vstupenky:

  • v předprodeji paláce Žofín, paní Victorová, tel. 222 924 112
  • u asistentky ředitele BZ paní Jany Šafářové. Kontakt: jana.safarova@botanicka.cz, tel. 234 148 111, mobil: 736 621 927.
Další informace najdete na internetových stránkách www.botanicka.cz.
Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |