Květinová inspirace pro podzim 2006: živé barvy

Květinová inspirace pro podzim 2006: živé barvy

Kapitoly článku:


Inspirace: styl atmosférický

animated_07.jpg

Rudé a růžové gerbery s trochou vysoké trávy v tomto případě nejsou umístěny ve váze, ale v holinkách se zelenými puntíky. Tato květinová dekorace dodá interiéru s bláznivě zelenou židlí se žlutými puntíky humorný tón.  

animated_08.jpg animated_32.jpg animated_33.jpg

Tato tvář květin ukazuje, že kytice nemusí být nutně tradiční. Anthurium, gerbera, nevadlec, chryzantéma a Craspedia jsou poněkud neobvykle uspořádány v puntíkaté váze, přičemž jejich barvy podkresluje růžové pozadí. Kulička z chryzantém a hravá „očka“ Craspedia navozují mazlivý pocit.

animated_09.jpg animated_35.jpg

Těšte se ze společně prožitých chvil a květiny aranžujte do velkých barevných váz. Na fotografii vidíte matku s dcerou, jak používají jiřinku (Dahlia), nevadlec (Celosia), Kniphofia, gerberu a další.

animated_10.jpg

Oranžovo-rudá Kniphofia a rudá gerbera se v těchto hrníčcích s jasně barevnými puntíky dobře vyjímají. Tahle dekorace vnese i do toho nejserioznějšího prostředí obchodního jednání veselý tón a pomůže vytvořit uvolněnější atmosféru.

animated_11.jpg

Svazek nevadlců (Celosia) ve žluté holině se zelenými puntíky: koho by něco takového napadlo? Rozjásané barvy květin skvěle vyniknou na modrém pozadí se žlutými květinami a dokreslují obraz květinové harmonie.

animated_12.jpg animated_34.jpg

Tyto květináče a vázy, potažené tapetou, se skvěle hodí na velké a barevné kytice. Dejte do nich nevadlec, gerbery, Kniphofia a jiřinky a vykouzlíte nádherný obrázek, který zaručeně přitáhne pohled.

Doporučujeme

Články odjinud