Krycí plachta na bazén pro bazény atypických tvarů

Krycí plachta na bazén pro bazény atypických tvarů

Bazén je třeba udržovat v čistotě. A to nejen během sezóny, ale také mimo ni. V zimě je navíc nutné chránit jej také před mrazy.

Zdá se, že je to poměrně náročný úkol. Můžete si ho však velmi ulehčit. Univerzálním a finančně výhodným řešením je pořízení kvalitní krycí plachty, která může pochopitelně posloužit také během sezóny. 

Jaké by měly být její vlastnosti? Dostatečná pevnost a nosnost, dobré těsnění, kvalitní materiály a perfektní rozměr podle tvaru bazénu. Jedině tak plachta splní do nejmenšího detailu svoji funkci. Přesně takové plachty nabízí společnost Jabor pro s.r.o.

Certifikace Czech made

Společnost Jabor pro s.r.o. je výrobcem vysocepevnostních bazénových plachet a zároveň je držitelem certifikátu Czech made - Česká kvalita. Tento certifikát uděluje organizace, která provedla nezávislý průzkum spokojenosti u zákazníků firmy. Výzkum prokázal, že úroveň poskytovaných služeb je opravdu vysoká. Celkový výsledek ankety byl 93,17 % spokojených zákazníků.

Moderní technologie zaručují kvalitu

Kvalitní plachty Jabor se vyznačují nejen vzhledem, ale také velmi vysokou pevností a nosností. Bez potíží udrží dospělého člověka, tudíž nehrozí, že by se přes ni do vody propadl domácí mazlíček nebo dítě. Plachty jsou vyráběné jen z těch nejlepších materiálů od předních dodavatelů ze zahraničí.

Materiály jsou zpracované moderní technologií vysokofrekvenčního sváření, která zaručuje špičkovou kvalitu spárů. Pokud vás od plachty odrazuje pocit, že nemají dlouhou životnost, můžete být naprosto klidní. Používané materiály mají životnost 10 až 15 let.

Vybrat si lze z několika různých provedení plachet. Od základního provedení pro ty, co preferují nejnižší cenu, přes ekonomickou verzi, která je nejlepším řešením v poměru cena/výkon, až po plachty v provedení top. V takovém případě bude plachta vyrobena opravdu zcela na míru vašim požadavkům.

Výhody plachet Jabor:

  • díky kvalitnímu zakrytí není nutné mimo sezónu vypouštět vodu, stačí ji jen upustit po trysky
  • vyrábí plachty na jakýkoliv tvar bazénu na míru vašim požadavkům
  • plachty mají průtokové síto, které do vody nepropustí žádné nečistoty
  • zakrytí bazénu nechybí pevné zajišťovací čepy
  • kovové komponenty na plachtách jsou z nerezavějící oceli
  • k plachtě vždy dostanete také skladovací vak a náhradní gumové komponenty i upínací čepy

Plachtu vyrobí podle vašich přání

Vybrat si můžete materiál, ze kterého plachta na váš bazén bude, i barvu provedení. Odborníci vám rádi pomohou také s montáží plachty a problém není ani servis nebo případné opravy. V případě zájmu je možno vyrobit také plachty na pergoly, altány či přístřešky.

Novinkou v sortimentu jsou vaky na kapaliny

Pro zemědělce, zahrádkáře, zemědělská družstva či hasiče jsou k dispozici vaky na vodu a vaky na kapaliny, které jsou vyráběny v mnoha objemech. V případě zájmu lze vyrobit vak na míru dle přání klienta.

Doporučujeme

Články odjinud