5
Fotogalerie

Křovinořez – velký pomocník při práci v zahradě

Jaro v zahradě je čas na vysazování okrasných dřevin a květin, zakládání trávníku, či jiné zahradní aktivity. Jedním z velkých pomocníků při práci v zahradě je určitě křovinořez. Vybíráte z široké nabídky křovinořezů a chystáte si na letošní sezónu pořídit nový? Přinášíme vám pár tipů od japonské značky ECHO.

Veškeré produkty ECHO nabízejí zákazníkům inovativní řešení chráněné mnoha patenty, poskytují maximální výkon, ekonomický provoz, komfort a spolehlivost v mnoha ohledech.

Křovinořezy  ECHO jsou vyráběny v širokém spektru modelů tak, aby si každý uživatel mohl  vybrat   vhodný model, který bude vyhovovat jeho individuálním potřebám a nárokům na stroj.

ECHOlg.jpg

Nejprodávanějším vyžínačem patřícím do lehké třídy je model ECHO SRM-222ES, jež   vyniká technologií umožňující odlehčený start a díky níž se stal oblíbeným pomocníkem  v zahradě nejen pro muže.  Je lehký, proto se s ním velmi dobře   pracuje a práce s ním není nijak namáhavá.

01.png

Patříte mezi náročnější kutily či profesionály a sháníte profesionální model?  Pak vyzkoušejte ECHO SRM-420TES.  Křovinořez   je vybavený  rozšířeným záběrem na 50,8 cm pro větší výkon, 6 palcovou žací hlavou umožňující vyšší návin struny s průměrem 3mm. Zvětšený kryt je samozřejmostí.

Díky technologii HIGH TORQUE je výkon stroje srovnatelný s křovinořezy o objemu 50cm3. Mezi jeho další přednosti patří nižší spotřeba paliva, nižšími vibrace a hlučnost a to nejen díky pětinásobnému ložiskovému uložení.  Jedná se o technologii úhlového převodu kroutícího momentu na žací hlavu, vyvinutá a patentovaná  společností  YAMABIKO.

Křovinořez ECHO SRM -420TES  je vybaven antivibračním systémem,  jež zaručuje  komfortní obsluhu, odlehčeným startem a digitálním časováním zapalování kontrolující optimální výkonovou křivku Za své  kvality získal ocenění Kozlíka Šikuly pro rok 2014.

02.png

Prodloužená záruka na 5 let

Vysoká kvalita používaných materiálů a precizní zpracování – to je zahradní technika ECHO. Díky těmto vlastnostem patří v současné době k tomu nejlepšímu vybavení pro zahradu, jež je na českém trhu k dostání. Na základě této skutečnosti prodlužuje značka ECHO standardní záruku na bezkonkurenčních 5 let pro spotřební využití a nově také 2 roky pro komerční využití..

03.png04.png

Více informací najdete na www.echojapan.cz

Doporučujeme

Články odjinud