vytisknout velikost písma Keramika nejen do zahrady

Pro potěchu duše

Milí čtenáři, pokud právě přemýšlíte, co s načatým odpolednem, přijměte pozvání městské galerie U Zlatého slunce (náměstí Míru 37, Týn nad Vltavou), která ráda uvítá všechny milovníky umění na 171. slavnostní vernisáž prodejní výstavy keramiky a obrazů Ivany a Jana Bambasových, s jejichž výrobky jste se mohli seznámit v našem článku o dárcích pro potěchu (http://www.abecedazahrady.cz/Homepage/Tip-redakce-Darky-pro-potechu/sc-61-sr-1-a-1433/default.aspx).

Díla obou autorů můžete zhlédnout od úterý do pátku od třinácti do sedmnácti hodin, v sobotu od devíti do jedenácti hodin a v neděli od čtrnácti do šestnácti hodin. Výstava potrvá až do 7. února 2008. Bližší informace vám budou poskytnuty na telefonním čísle 604 207 826, případně se podívejte na stránky www.tnv.cz, marie.hanusova@tnv.cz.

Podělte se o svou radost

A nezapomeňte, že pokud si nějaké dílko na svou zahradu pořídíte, budeme rádi, když se nám s ním dovolíte pokochat prostřednictvím fotografie na diskuzním fóru.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |