vytisknout velikost písma Jak vybrat vysavač, který bude skutečně vysávat

Klasické, tyčové, bezsáčkové, vodní, robotické… Výběr je skutečně velký. Který je ale ten pravý pro vaši domácnost? Poradíme vám, jak vybrat typ, který bude splňovat vše, co od svého vysavače vyžadujete.

Moderní vysavače ale dokážou i vytřít podlahu, vyčistit koberec, umýt okna či dokonce uklízet bez naší pomoci a přítomnosti v bytě. Na trhu je celá řada modelů. Od těch za pár stovek až po nadupané stroje za desítky tisíc. Zorientovat se v nich není pro běžného zákazníka vůbec lehké. A personál prodejen ve většině případů příliš neporadí, případně vychválí to, čeho se zrovna potřebuje zbavit.

Jenže není vysavač jako vysavač. Jiný typ bude potřebovat člověk žijící singl, jiný majitel domácího mazlíčka, rodina se dvěma dětmi nebo třeba majitel rodinného domku.

Jak nastartovat vysavač? Těžko, když si ho spletete se sekačkou! Podívejte se na video, které vás zaručeně pobaví:

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |