Jak tráví čas lady na zahradě?

(Inzerce) Pozorná prohlídka rozlehlého pozemku, slunečníček, houf zahradníků v uctivém odstupu, káravě zdvižený prst…

Tak tuhle scénku, kterou jsme mohly zahlédnout většinou jen ve filmu, asi v reálu zažije málokterá z nás. A je otázkou, kolik z dnešních emancipovaných, zvídavých a aktivních žen by takový historický model vztahu k vlastní zahradě vůbec bavil. Přesto obdivné a uctivé oslovení „lady“ na svém trávníku můžete ještě mnohokrát zaslechnout.

Přesněji: „LADY“. Tak totiž pojmenoval převratnou modelovou řadu elektrických rotačních sekaček výrobce AL-KO Kober. Ne, milé dámy, nepodezírám vás z toho, že byste takové informace potřebovaly k životu, ale váš partner vám jistě potvrdí, že německá firma AL-KO, kterou už přes 80 let řídí rodina Koberů, vyrábí to nejlepší a nejspolehlivější, co ve světě zahradní techniky existuje.

800x600_LADY3.jpg

Všechny druhy sekaček, od těch ručních vřetenových po zahradní traktory, a řadu dalších pomocníků pro zahradu i dům. Vše v německé kvalitě a s uplatněním nejnovější techniky.

Teď už můžete na vše technické s klidem zapomenout. Nemusíte bloudit mezi různými značkami, které vám nic neříkají, nemusíte se bát, že koupíte asijský šunt, který nejenže mizerně seká, ale navíc se plánovaně rozpadne hned po záruční době. Teď můžete zapnout opravdu jen ty své nejlepší a osvědčené smysly. Protože my, ženy, vybíráme především citem!

Právě v této chvíli se plně zhodnotí fakt, že práci německých inženýrů ve firmě AL-KO korunuje už několik let špičkovým designem italský výtvarník. A Ital, jak známo, myslí velmi často na ženy. Tento, naštěstí pro nás, i v práci. Nepřetržitě. Tak vznikla unikátní barevná řada sekaček AL-KO LADY.

Postavte na stůl svůj nejoblíbenější lak na nehty, zahleďte se na své nejmilejší botičky a zamyslete se nad odstínem vlasů, který plánujete pro tuto sezónu. Vaši novou sekačku AL-KO LADY máte přeci již vybránu. 

800x600_LADY.jpg

K naprosté spokojenosti vám zbývá už poslední krůček – aby váš partner nezapomněl při koupi Vaší nové sekačky AL-KO LADY i na nějaký ten malý dáreček…

www.alko-styl.cz

Doporučujeme

Články odjinud