vytisknout velikost písma Jak opticky zvětšit interiér? Máme pro vás pár tipů

Celá třetina Čechů bydlí v panelových domech, kde nejsou místnosti zrovna největší. „Přifouknout“ se bohužel nedají, přesto každý takový prostor můžeme zvětšit. Alespoň opticky.

Zvolte ty správné barvy

Klepněte pro větší obrázekUrčitě pro vás není žádným tajemstvím, že barvy dokáží nejen ovlivnit náladu, ale také vizuálně proměnit jakýkoliv prostor. Jejich správným použitím a volbou vhodných odstínů můžete místnost opticky rozšířit či zúžit, snížit i zvýšit. Všeobecně platí, že díky světlým jasným barvám bude prostor působit větší. Nejjednodušší možností je zvolit tmavou barvu podlahy a stěny vymalovat na bílo. Tím docílíte optického rozšíření prostoru do šířky.

5 tipů, kterými si vyšperkujete obývací pokoj

5 tipů, kterými si vyšperkujete obývací pokoj

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |