vytisknout velikost písma Jak dopadla soutěž o vstupenky na veletrh Nový byt a dům 2009 (původně Zahrady 2009)?

Začátkem ledna jsem vás informovali o prvním ročníku zahrádkářského veletrhu Zahrady 2009, který se uskuteční v termínu od 26. února do 1. března 2009 v prostorách Pražského veletržního areálu v PVA Letňany.

Jeho cílem má být upoutat pozornost nejen laické veřejnosti, ale i znalců a odborníků z oboru zahradní architektury, zahradního nábytku, realizace a údržby zahrad, jejich vybavení, techniky a dalších odvětví.

Odpověděli jste správně?

Současně s představením veletrhu jsme vyhlásili soutěž, v níž mohlo 20 z vás získat vstupenku na tuto zcela novou akci. Soutěžní otázka zněla: Kterému druhu orchidejí se věnujeme v měsíci lednu v našem novém seriálu Jak pěstovat orchideje? Správná odpověď je: Phalaenopsis.

Veletrh změnil svůj název

Jak jsem vás informovali, mezi vyhlášením naší soutěže a jmen výherců se poněkud změnila situace. Veletrh Zahrady 2009 dostal jiný název a dále se prezentuje jako součást veletrhu Nový byt a dům 2009. Výherci internetové soutěže tedy vyhrávají vstupenky na veletrh Nový byt a dům 2009, v jehož rámci mohou navštívit celou sekci Zahrady v hale číslo 1.

Vyhrané vstupenky vás samozřejmě opravňují i ke vstupu do dalších prostor Pražského veletržního areálu, kde budou současně s veletrhem Nový byt a dům 2009 probíhat další veletrhy:

  • Dřevostavby (veletrh dřevěných staveb a dřevovýroby)
  • Moderní Vytápění (mezinárodní veletrh zelené energie, vytápění a vzduchotechniky)
  • Aquaset (veletrh koupelen, bazénů, saun, sanitární techniky a úpravy vody)
  • Moderní nábytek (mezinárodní výstava nábytku).

Máme 30 výherců!

Vzhledem k této komplikaci se pořadatelé rozhodli věnovat do naší soutěže jako kompenzaci dalších 10 vstupenek. To znamená, že dnes zveřejňujeme jména nikoli 20, ale rovnou 30 výherců naší soutěže! Všem, kteří se jí zúčastnili, děkujeme, jejím výhercům blahopřejeme a doufáme, že veletrh splní jejich očekávání.  A kdo se do Prahy podívá?

Helena Němcová, Praha 10

Milan Holý, Zábřeh

Venuše Bicanová, Teplice

Ivana Plechatá, Praha 3

Ivana Khopová, Bohušovice n. O.

Alena Jelínková, Benešov

Hana Srnová, Praha 9

Dana Hájková, Brno

Andrea Blažková, Zdislavice

Ivana Janáková, Praha 4

Jarmila Hejlová, Ostrava – Poruba

Zlatuše Studená, Luštěnice

Milan Pulchart, Třebívlice

Markéta Novotná, Osnice

Kamil Harešta, Domažlice

Radka Novotná, Praha 9

Olga Pětivoká, Praha 4

Šárka Čermáková, Praha 9

Zlata Vohlídalová, Mimoň

Jan Novotný, Praha 4

Hana Pášová, Ústí nad Labem

Radka Čermáková, Praha 9

Jana Křečková, Náměšť nad Oslavou

Lenka Pešková, Plzeň

Iva Šnajdrová, Nahořany

Dagmar Žežulková, Praha 10

Vladimír Čadek st., Nová Ves pod Pleší

Kateřina Klímová, Dobruška

Eva Kovaříková, Velké Pavlovice

Michal Kubíček, Ostrava

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |