Jak bude vypadat Vaše terasa? Představte si RELAZZO od REHAU!

Kdysi dávno jsme si dali cíl...

... vyvinout pro Vaši terasu materiál, který kombinuje všechny výhody dřeva a polymeru. Aby měl snadnou údržbu a vysokou odolnost. Aby měl příjemný vzhled kvalitního dřeva a zároveň vlastnosti, odolávající náročným venkovním podmínkám. Aby stále vypadal jako nový a manželka ho nechtěla ani po letech měnit a neustále natírat.

Cíl jsme splnili, a nejen to! Náš materiál nabízí mnoho tvůrčích a inovativních řešení nejen pro Vaše terasy, balkony, pergoly, jezírková mola, schody a podesty, ale i ploty, zastíňovací stěny a obklady fasád...Co takhle podlaha do Vašeho moderního sprchového koutu, nebo cestička  vinoucí se zahradou z našeho materiálu? Navíc stále pracujeme na nových možnostech jeho využití a zdokonalování doplňků.

R20-D849_426879_0.jpg

Tento mimořádně všestranný materiál inspiruje tvůrčí svobodu každého designéra, architekta, jelikož otevírá širokou oblast nových možností využití.
Lze namontovat vodorovně jako terasu nebo vertikálně jako vizuálně přitažlivý obklad a stále splňuje Vaše velmi vysoké nároky.

RELAZZO inovativní terasové systémy a elegantní RELAZZO obklady jsou
vyvinuty a vyrobeny firmou REHAU v Rakousku. K jejich výrobě je použito dřevo RAU-WOOD a vysoce kvalitní plast WPC (wood-polymer composite) vyvinutý přímo firmou REHAU. Tento moderní materiál spojuje výhody přírodního dřeva z udržitelných lesů s vysoce kvalitními polymery.

Čeká na Vás špičková kvalita, která zahrnuje vysokou trvanlivost, tvarovou stálost, bez rizika třísek v nohách Vašich dětí. Největší výhodou je odolnost vůči náročným vlivům počasí, jako je silné sluneční záření, horko, vlhko, chlad nebo sníh a led. Díky tomu jsou vhodné i do prostředí spojeného s vodou. Nebojte se je dát okolo bazénů, do venkovních sprch, apod.
To jsou jen některé z vynikajících vlastností tohoto materiálu, což Vám potvrdí mnoho projektantů a především uživatelů.

R24-D001_362989_0.jpg

Svoboda v designu je umožněna rozmanitou škálou barev, povrchových struktur a formátů v kombinaci s viditelným a hmatatelným pocitem dřeva. Vašim představám a možnostem návrhů se tedy  nekladou  téměř žádné limity.

RELAZZO inovativní terasový systém a elegantní RELAZZO obklady 
jsou navíc dokonale sladěny a čekají na splnění Vašich představ

www.relazzo.cz

0000CF49.png

Doporučujeme

Články odjinud