vytisknout velikost písma Houby, jejich zpracování a pozitivní účinky přiblíží sobotní přednáška

Houby, jejich zpracování a pozitivní účinky přiblíží sobotní přednáška

Základní organizace Českého zahrádkářského svazu Drahaň pořádá pro všechny zájemce jarní cyklus přednášek. První z nich se uskuteční v sobotu 11. ledna a bude zaměřena na zpracování hub a jejich příznivé účinky na lidský organizmus.

 

Dopravní spojení

Od stanice metra A Skalka autobusem číslo 138 směr Sídliště Skalka tři zastávky do stanice Královická. Pro účastníky školení je nejvhodnější čas odjezdu 8.20, maximálně 8.50 hodin. Autobus zastaví přímo před vchodem do zahrádkářské osady Na Skalce. Také je možné jít od metra Skalka přes protilehlé sídliště pěšky (cca 8 až 10 minut chůze).

 

Přednáška proběhne v přednáškovém sále zahrádkářské osady Na Skalce v Praze 10, Strašnicích, na ulici Přetlucká číslo 130 v době od 9.00 do 14.00 hodin. Vstupné činí 15 Kč.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |