vytisknout velikost písma Hodonínská zaharada jaro 2008

Vážení čtenáři, pokud přemýšlíte, jak strávit dnešní den či nastávající víkend, máme pro vás zajímavý tip. Již od pátku 28. března se v Domě kultury v Hodoníně (Horní Valy 3747/6) koná Hodonínská zahrada, výstava, na které se představí vystavovatelé a prodejci s širokým sortimentem zboží z celé České republiky i ze Slovenska. Akce potrvá až do neděle 30. března.

Vše, nač pomyslíte

K vidění a ke koupi bude nejrozmanitější zahrádkářská technika, postřikovače, drtiče, bazény, skládací zahradní krby, venkovní keramika, zahradní robot, hnojiva, truhlíky a mnoho dalšího. Dozvíte se něco o alternativních zdrojích tepelné a elektrické energie, závlahových systémech nebo o zahradních jezírkách.

Rady nad zlato

Nebudou samozřejmě chybět různé druhy rostlin a jejich semena, k dispozici bude dokonce poradenská služba, jež vám odpoví na dotazy týkající se pokojových, balkonových, zahradních rostlin a bonsají. Další informace ohledně konání výstavy vám poskytne Ing. Ján Dudík na tel.číslech 518 309 420 a 602 577 472.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |