vytisknout velikost písma Hledáme nové redaktory

Oblíbili jste si stránky AbecedyZahrady.cz, protože vás baví pěstovat rostliny (je jedno, zda pokojové, venkovní, užitkové či okrasné) a rádi byste se s ostatními čtenáři podělili o své zkušenosti?

Hledáme nové externí spolupracovníky s profesionálními i amatérskými zkušenostmi se zahradničením, kteří ovládají český jazyk, umí fotografovat, mají dobré nápady a především patří mezi zahrádkářské nadšence.

Pokud se v tomto popisu poznáváte, ozvěte se nám na adresu hradova@mf.cz. Jako předmět mailové zprávy uveďte AbecedaZahrady.cz.

Klepněte pro větší obrázek

Rádi bychom našli ty z vás, kteří se specializují na určitou oblast – například pěstitele růží, jiřin, bonsají, floristy, odborníky na zahradní techniku či stavby v zahradě, stejně jako ty, kteří pěstují z každé oblasti něco. Dejte nám o sobě vědět, třeba jste právě vy budoucí posilou našeho týmu!

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se na tipy z celé ČR

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se …

Za dvě hodiny 700 křemenáčů osikových. Takový úlovek se povedl tento týden dvěma kamarádům na Benešovsku. Je jasné, že houby už zase rostou jak o život, i když samozřejmě ne úplně všude. Kam tedy v Česku vyrazit na houby, kde vás čekají nejlepší úlovky?

10.  9.  2020 |
Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky. Vyberte si ze tří receptů

Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky.…

Šípkový sirup je medicína, kterou znaly a využívaly už generace před námi. Přidejte se k nim a vyzkoušejte chuť plodů, které příznivě působí na organismus dětí i dospělých. Bez éček a dalších umělých přísad se obejde náš recept na šípkový sirup.

19.  9.  2020 |
Mátový sirup osvěží, ale také léčí. Udělejte jej zastudena, ať nezničíte účinné látky

Mátový sirup osvěží, ale také léčí. Udělejte …

Máta je tradiční bylinkou v českých zahrádkách, její pěstování je jednoduché a chuť výborná. Máte ještě pár týdnů, než zvadne a zaschne, tak si z ní udělejte skvělý sirup.

27.  9.  2020 |
Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typické pro satan, hořčák a další houby?

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typi…

V lese se na vás smějí hřiby jak z učebnice, verdikt zkušeného houbaře však vzápětí vaše nadšení pošle pod bod mrazu. Jsou to hořčáky. Stačí jeden kousek a máte zkaženou celou smaženici. V tom lepším případě. Po konzumaci jedovatých hřibů si můžete způsobit zdravotní potíže. Jak tyto hřiby rozeznat od praváků?

9.  9.  2020 |
Jak správně jíst exotický kaktusový fík? A návod na pěstování

Jak správně jíst exotický kaktusový fík? A ná…

Má šťavnatou dužinu, lahodnou, mírně nakyslou, osvěžující chuť. Vzdáleně připomíná fík, jde ale o plod opuncie. Pokud jste ho ještě neochutnali, o hodně jste přišli. Poradíme vám nejen, jak kaktusové fíky jíst a správně připravit, ale i jak opuncii pěstovat.

23.  9.  2020 |