vytisknout velikost písma Fuchsie a pelargonie na výstavě v Liberci

Včerejším dnem byla zahájena výstava fuchsií a pelargonií, kterou pořádá Jiří Pevný s manželkou z rodinné firmy Fuchsie Liberec. Vzhledem k dosud nepříliš příznivému počasí fuchsie zatím nekvetou, nicméně i tak se můžete těšit na více než tisícovku kultivarů mladých exemplářů. Aktuální zprávy o stavu rostlin najdete na webových stránkách firmy. 

Klepněte pro větší obrázek 

Rostliny si lze prohlédnout až do 31. srpna ve všední dny krom středy, dále o víkendech a svátcích od 10.00 do 18.00 hodin na adrese Hrdinů 590/36 (Liberec 12, Staré Pavlovice). Součástí výstavy je i poradenská činnost.  


Zvětšit mapu
Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |