Dopřejte dětem hravé zahradničení s My First Fiskars

Děti a zahrada – to je neodmyslitelné spojení. Pobyt v přírodě ratolestem prospívá, mohou se volně pohybovat a přirozeně rozvíjet svou motoriku. Od mala je dobré děti vést k péči o zeleň a práci (nejen) na zahradě, která přináší zaslouženou odměnu v podobě lahodných jahůdek nebo voňavých rajčátek. I malý zahradník si zaslouží profesionální nářadí, které bude s radostí používat.

Při volbě dětského zahradního nářadí je důležitá především bezpečnost. Inspirativní řada My First Fiskars je nejen bezpečná a kvalitní, ale také v hravých barvách, což malí zahradníci jistě ocení.

Řada My First Fiskars ® je výsledkem dvouleté práce oddělení Fiskars pro výzkum a vývoj, založené přímo na kontaktu s dětmi, s jediným cílem – zajistit dokonalou spokojenost koncových zákazníků, tedy našich ratolestí. Tvar, rozměry, použitý materiál, barvy a hlavně design úchytů a rukojetí – všechny tyto vlastnosti byly upraveny a zlepšeny dle zpětné vazby dětí a četných pokusů přímo v terénu. K dispozici je barevné náčiní pro práci na zahradě ve všech ročních obdobích.

138200 - Action (2)_11069.jpg138200 138170 - Action mix (5)_11089.jpg

Součástmi kufříku se sadou nářadí My First Fiskars® jsou  dvě lopatky, „pila“ (pro tvorbu řádek na sazenice nebo řezání sněhu či písku) a štětec  – to vše zajišťuje nekonečné možnosti pro kreativní děti při práci na zahradě. Oblý design rukojeti je speciálně navržen tak, aby poskytl dětem spoustu možností uchopení, a je doplněn neklouzavým materiálem, který zajišťuje, že nářadí se dobře drží v ruce. Samotný kufřík může sloužit jednak jako praktické přenosné úložiště na všechny nástroje nebo jako nádoba. Jeho černé víko můžete  použít jako podložku pro sezení či na klečení nebo v zimě na sněhu na sjíždění kopců.

138200 My First Fiskars box set_10490_large.jpg

My First Fiskars® obsahuje také čtyři druhy nářadí (lopatu, rýč, hrábě na listí a koště) s dlouhými násadami, vyrobenými z hliníku, oblými oranžovými rukojeťmi a robustními pracovními hlavami z poly-propylenového plastu. U nářadí určeného ke kopání jsou ještě hlavy vyztužené skelnými vlákny a v ohybné části acetalovým termoplastem (POM) pro větší flexibilitu.

138180 138170 138160 138150 My First Fiskars stick tools_10489.jpg

Veškeré nářadí My First Fiskars® má CE certifikát, který zaručuje, že je vyrobeno v souladu se základními požadavky příslušných směrnic Evropského společenství.

Více informací o My First Fiskars, ale i dalších produktech  najdete na www. fiskars.cz

Doporučujeme

Články odjinud