vytisknout velikost písma Dekorace pro poslední dny roku

Vánoce jsou už sice za námi, ale dekorace, které jste při jejich příležitosti vytvořili nebo koupili, aby zkrášlily vaše obydlí, ještě nějakou dobu zůstanou.

Pokud jste letos před svátky bojovali s časem a na žádnou výzdobu se nedostalo, využijte volnějších dnů před příchodem nového roku a zkuste ještě nějaké aranžmá udělat. Na tradiční vánoční je už pozdě, ale co takové zimní nebo rovnou silvestrovské?

Inspiraci najdete na stránkách Abecedyzahrady.cz i na našem diskuzním fóru, kde si můžete prohlédnout výrobky ostatních čtenářů. A abyste se měli nač těšit, prozradíme vám, že ve spolupráci s oblíbenou floristkou Violou Zeithamlovou jsme pro vás na konec roku nachystali článek s návodem k vytvoření speciálního silvestrovského aranžmá.

V souvislosti s chystaným článkem by nás v redakci zajímalo, zda na poslední prosincový den chystáte nějakou speciální dekoraci, a pokud ano, jako vypadá. No a jestli jste se o něco podobného dosud nepokusili, vyzkoušejte překvapit své okolí a aranžmá vytvořte podle našeho návodu.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se na tipy z celé ČR

Kam na houby: Víme, kde rostou! Podívejte se …

Za dvě hodiny 700 křemenáčů osikových. Takový úlovek se povedl tento týden dvěma kamarádům na Benešovsku. Je jasné, že houby už zase rostou jak o život, i když samozřejmě ne úplně všude. Kam tedy v Česku vyrazit na houby, kde vás čekají nejlepší úlovky?

10.  9.  2020 |
Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky. Vyberte si ze tří receptů

Šípkový sirup za studena, s medem i klasicky.…

Šípkový sirup je medicína, kterou znaly a využívaly už generace před námi. Přidejte se k nim a vyzkoušejte chuť plodů, které příznivě působí na organismus dětí i dospělých. Bez éček a dalších umělých přísad se obejde náš recept na šípkový sirup.

19.  9.  2020 |
Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typické pro satan, hořčák a další houby?

Jak poznat jedovaté a hořké hřiby: Co je typi…

V lese se na vás smějí hřiby jak z učebnice, verdikt zkušeného houbaře však vzápětí vaše nadšení pošle pod bod mrazu. Jsou to hořčáky. Stačí jeden kousek a máte zkaženou celou smaženici. V tom lepším případě. Po konzumaci jedovatých hřibů si můžete způsobit zdravotní potíže. Jak tyto hřiby rozeznat od praváků?

9.  9.  2020 |
Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak uchovat sladkost ovoce

Hrušková povidla z trouby. Snadná cesta, jak …

Dobře zralá hruška je sladká a šťavnatá. A taky poměrně křehká – snadno se otlačí, či dokonce rozmáčkne. Je proto třeba ji rychle spotřebovat. Kompoty jsou fajn, ale když je hrušek mnoho a už padají ze stromu, je potřeba rychlé akce.

13.  9.  2020 |
Jak správně jíst exotický kaktusový fík? A návod na pěstování

Jak správně jíst exotický kaktusový fík? A ná…

Má šťavnatou dužinu, lahodnou, mírně nakyslou, osvěžující chuť. Vzdáleně připomíná fík, jde ale o plod opuncie. Pokud jste ho ještě neochutnali, o hodně jste přišli. Poradíme vám nejen, jak kaktusové fíky jíst a správně připravit, ale i jak opuncii pěstovat.

23.  9.  2020 |