vytisknout velikost písma Co umí sušičky prádla?

Sušička prádlo pěkně vysuší a navoní, i když venku nesvítí sluníčko, a ještě ušetří čas za žehlení. Sušičky toho ale umí mnohem víc. Jaký je mezi nimi rozdíl a podle jakých parametrů vybírat?

Jak systém pracuje?

Proces sušení je jednoduchý. Mokré prádlo rotuje oběma směry v bubnu, do kterého je vháněn ohřátý vzduch. Ten šetrně odebírá vlhkost z prádla a stará se o jeho rychlé vysušení. V průběhu procesu horká pára narovnává vlákna, která se při ždímání pomačkala. Aby prádlo zůstalo rovné, v poslední fázi sušení se ohřátý vzduch nahradí studeným. Proces se zastaví, pokud uplyne nastavený časový limit nebo snímací senzor zjistí, že prádlo je vlhké „tak akorát“.

Česnek, rajčata, chléb: S čím vším vám umí pomoct mikrovlnka?

Česnek, rajčata, chléb: S čím vším vám umí pomoct mikrovlnka?

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |