Chytrá a krásná. I taková může být sekačka

(Inzerce) Zdálo by se, že u klasických rotačních benzinových sekaček bylo už vše vymyšleno. Není to pravda!

Zejména ženská ruka ocení každý detail, který napomůže tomu, aby ze sečení trávy byla místo práce zábava. Inženýři známé německé firmy AL-KO jsou pověstní právě tím, že při každoroční inovaci výrobků nehledí jenom na výkonnost, ale i na komfort obsluhy. Už osmdesát let! A pokud k tomu přidáte nový design, který nezapře rukopis italského tvůrce, máte před sebou sekačku řady AL-KO Highline, o které se hovoří, že je chytrá a krásná. Leckterá filmová hvězda by jí mohla závidět…

Proč chytrá? Třeba proto, že si jako první sekačka umí při uskladnění nebo čistění před vámi „sednout na zadek“. V takové poloze zabere opravdu minimum místa. Nebo proto, že výšku, na kterou chcete svůj trávníček zastřihnout, nastavíte na sekačce lehce a bez námahy jedním pohybem ruky.

Není nic nepříjemnějšího, než když při sečení najednou za sekačkou zůstávají „zelené bobky“ a trávu, která měla skončit ve sběrném koši, musíte dodatečně shrabat nebo posbírat rukama. Tak to se vám u sekačky AL-KO Highline nestane ani při sečení vysoké a mokré trávy. Může za to MaxAirflow-Technology. Je pravda, že dáma nemusí znát všechny technické detaily, takže zjednodušeně: sekačka je vytvarovaná tak, že se neucpává posečenou travou a všechna stébla skončí v koši, který se naplní vrchovatě.

Logo2.JPG

O tom, že je koš plný, vám dá vědět jednoduchý ukazatel a vaše ruce zůstanou čisté. A také nezraněné! U některých sekaček je manipulace se sběrným košem tak komplikovaná, že přiskřípnutý prst je na denním pořádku. AL-KO Highline má nové zavěšení EasyClick s vodicími kolejnicemi, které maximálně zjednodušilo vyprazdňování koše i jeho nasazování. Ocení to nejen vaše prsty, ale i vaše záda!

Díky chytře tvarovanému tělu sekačky skončí všechna tráva v koši, ale promyšlený tvar má ještě další funkci. Tělo je vyosené, což znamená, že trávník na hranici s okrajem záhonů nebo prostory u zídek a plotů vysečete opravdu čistě. Nemusíte tedy dodatečně obíhat zahradu se strunovou sekačkou, aby byl výsledek opravdu dokonalý.

Nejlépe vybaveným modelem této řady je AL-KO Highline 523 VS s plynule nastavitelným pohonem kol. Rychlost jízdy si tak nastavíte, jak vám nejlépe vyhovuje, ale nebude to mít vliv na kvalitu sečení. Ani při pomalé jízdě ve vysoké mokré trávě se sekačka nebude dusit. Ale i mezi dalšími modely řady AL-KO Highline najdete ten, který bude přesně odpovídat členitosti a rozměru vaší zahrady. Všechny mají pohodlné ovládání a řadu funkcí, které mění práci na zábavu. Navíc s možností využít prodlouženou záruku až na 6 let!

www.al-ko.cz

Doporučujeme

Články odjinud