vytisknout velikost písma Buďte naší inspirací!

Buďte naší inspirací!
Milí čtenáři, při tvorbě našich webových stránek se snažíme přinášet vám stále nové a nové informace. Přemýšlíme, co by vás zaujalo, o čem byste rádi četli, co vás zajímá. Právě z tohoto důvodu se necháváme při výběru témat často inspirovat i vašimi dotazy v diskuzním fóru.

Váš názor je pro nás na prvním místě

Tentokrát jsme si ale řekli, že úplně nejlepší bude, když se zeptáme přímo vás. Neostýchejte se tedy a napište nám na adresu katerina.dvorakova@cpress.cz, co byste na stránkách časopisu AbecedaZahrady.cz rádi našli. Veškeré náměty si přečteme a časem se je pokusíme zpracovat tak, abychom vyšli vstříc vašim představám.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |