vytisknout velikost písma Boskovice: Podzim v Arboretu

Arboretum Šmelcovna v Boskovicích vás zve na tradiční výstavu nazvanou Podzim v Arboretu. Přijďte se podívat na jednotlivé druhy pozdně kvetoucích trvalek, okrasných keřů, konifer, vřesovištních rostlin a na další zajímavosti. Akce, probíhající od 10. do 26. října 2008, je spojena s prodejem rostlin a souběžně s ní probíhá i velká výstava ovoce a zeleniny.

Další informace získáte na stránkách www.smelcovna.cz. Výstavu můžete zhlédnout každý den v době od 10.00 do 16.30 hodin. Pořadatelé doporučují všem návštěvníkům, aby s ohledem na brzy přicházející podzimní šero nenechávali návštěvu akce na pozdní hodiny.

Sledujte náš facebook

Nejčtenější články

Pět nejlepších receptů z cukety

Pět nejlepších receptů z cukety

Cukety se těší velké oblibě, navíc vypěstovat je zvládne i začátečník. Když je velká úroda, co pak s nimi? Tady je pět skvělých receptů.

27.  7.  2017 | | 2 N/A
Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování. Za pár korun, bez chemie

Recept na rychlý domácí kečup bez zavařování.…

Nejen děti, ale ani mnozí dospělí nedají bez kečupu ani ránu. Nejedno dítko jím vylepšuje i řízek. Tak proč si ho nevyrobit z vlastní úrody, alespoň máte jistotu, že je ze zralých, zdravých rajčátek.

24.  8.  2017 |
Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěstování

Rakytník řešetlákový: Největší chyby při pěst…

Rakytník má neuvěřitelně kyselé plody – to proto, že obsahuje obrovské množství vitamínu C. Ještě tento zázračný keř v zahradě nemáte?

30.  6.  2017 |
Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Jak rozlišit jedovatý žampion od jedlého?

Žampion zápašný (odborně Pečárka zápašná) je nejnebezpečnější houbou pro houbaře, protože málokdo čeká, že i žampiony mají své jedovaté zástupce.

3.  9.  2017 |
Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí máslo

Jak si připravit zaručeně čerstvé domácí másl…

Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domácí výroba vyplatí i finančně.

10.  9.  2017 |