150 výher vám rozdáme během týdne!

150 výher vám rozdáme během týdne!

Pleťová a dekorativní kosmetika, pomocníci do kuchyně nebo knížky pro ženy? Pokud vás některá z výher zaujala, vaše šance vyhrát je nyní velmi vysoká. Každý 5. soutěžící získá jednu ze 150 cen.

Stačí se jen zaregistrovat pomocí bezplatné služby mojeID.

Pokud se zaregistrujete na http://ucet.mf.cz/register/mojeid a následně přihlásíte na webu Abecedazahrady.cz prostřednictvím služby mojeID, můžete vyhrát např. pleťovou kosmetiku značky Ryor, zapékací mísu nebo sadu dóz značky Simax, sady nožů či servírovací tácy Zepter a další pomocníky do kuchyně.

Také jsou pro vás připraveny knížky Hubnout musíš od hlavy, Deník odbarvené blondýny či Výchova podle slavných maminek. Detailní seznam všech výher najdete zde.

Registrací bezplatné služby mojeID si zjednodušíte život na internetu. Můžete používat jediné přihlašovací jméno a heslo při přihlašování do diskusí nebo nakupování v e-shopech.

Současně už vaše heslo nebudou znát jednotliví provozovatelé webů a i případné změny, např. e-mailu bude možné učinit pouze jednou. Službu mojeID provozuje komerčně neutrální subjekt, správce české národní domény cz. Nemusíte se tedy obávat zneužití poskytnutých údajů pro komerční účely.

Soutěžit můžete od 14.12. do 21.12.2011.

Výhru získá každý 5. soutěžící, který se zaregistruje a přihlásí prostřednictvím služby mojeID na některém z webů vydavatelství Mladá fronta. Výhry budou rozdělovány do termínu ukončení soutěže nebo do vyčerpání zásob.

Registrace na http://ucet.mf.cz/register/mojeid

Detailní pravidla soutěže najdete zde.  

Doporučujeme

Články odjinud