Vysavače si poradí i s nevychladlým popelem nebo vodou

Kamna či krb, interiér vozu, okap střechy anebo nečistoty na terase - i tato nesourodá místa je třeba uklidit, ideálně nečistoty vysát, ať už se jedná o prach, listí či mokré bláto.

Na rozdíl od „vysavačů - domácích mazlíčků“ si pomocníci značky Fieldmann kromě prachu poradí i s hrubými nečistotami, tekutinami či dokonce teplým popelem. Tato značka nabízí kombinované vysavače na mokré a suché vysávání, nebo variantu na popel a suché vysávání.

Při čištění krbu pomůže vysavač

Posezení doma u plápolajícího ohně v krbu je pro mnohé příjemnou relaxací. Méně lákavá je však následná představa poletujícího popela při čištění krbu. Právě na vysávání popela až do teploty 40° C z krbu i jeho okolí je konstruován víceúčelový vysavač na popel a suché vysávání Fieldmann FDU 2002-E. Samozřejmou součástí je HEPA filtr pro zachycení nejjemnějších částeček, jako je popel nebo prach, a ochranný koš proti ucpání většími objekty.

FDU 2002-E montage.jpg

Aby kromě krbového popela zvládl vysavač Fieldmann FDU 2002-E i úklid garáže, dílny nebo automobilu, disponuje dalším příslušenstvím, jehož variabilita usnadňuje úklid i v obtížně přístupných místech. Doporučená cena je 1.299 Kč.

Vysavač se zásuvkou pro připojení pily či vysokotlaké myčky

Nejen v obývacím pokoji, ale i na terase, v dílně, garáži či v autě máme rádi uklizeno. Na větší nečistoty v těchto prostorách či dokonce tekutiny byly vyvinuty univerzální vysavače schopné kombinovat suché a mokré vysávání.

Vysavač Fieldmann FDU 2004-E disponuje objemnou chromovou nádobou na 30 l, která pojme tuhé nečistoty i vodu, a bavlněným filtrem z pevných vláken, který zachytí i ty nejjemnější částečky. Filtr stačí vyklepat, opláchnout a po vysušení opět použít. U vysavačů Fieldmann se nemusíte obávat, že zapomenutý sáček s vlhkým obsahem ve vysavači shnije, nevyužívají totiž na sběr nečistot běžné sáčky, ale nerezovou nádobu, kterou lehce vypláchnete.

FDU 2004 montage.jpg

K přednostem vysavače na mokré a suché vysávání Fieldmann FDU 2004-E patří zabudovaná zásuvka na připojení dalšího elektrického zařízení - například pily, nebo vysokotlaké myčky na mytí venkovních teras, kdy rovnou můžeme piliny či vodu vysát. Výhodou této zásuvky je i automatické spínání a vypínání vysavače při sepnutí či vypnutí připojeného zařízení. Podstavec s kolečky umožňuje snadný pohyb po rovné ploše, chcete-li se vysávat schodiště, lehce kolečka odejmete. Doporučená cena je 2.199 Kč.

Více na www.fieldmann.cz

Doporučujeme

Články odjinud