Vyhrajte letenky kamkoliv do USA!

Soutěž o letenky do USA je určena pro všechny, kteří si chtějí zjednodušit svůj život na internetu. Navíc můžete také vyhrát dvě letenky do USA nebo časopis Lidé a Země.

Pokud se zaregistrujete pomocí bezplatné služby mojeID, budete mít na mnoha webech, které tuto službu podporují pouze jediné přihlašovací jméno a heslo a další výhody.

Zaregistrujte se na této stránce a následně přihlaste na některém z webů vydavatelství Mladá fronta, kam patří i diskuzní fórum nebo galerie Abecedy zahrady.cz, prostřednictvím služby mojeID. Můžete vyhrát dva vouchery na letenky od společnosti Delta Airlines. Hodnota letenek je 38 000 Kč, mají platnost jeden rok a vy sami si můžete vybrat destinaci v USA, kam pravidelně tyto aerolinky létají. Připraveny máme pro vás také časopisy Lidé a Země.

Abecedazahrady.cz podporuje bezplatnou službu mojeID z více důvodů. Na mnoha webech, které tuto službu také zavedli, budete mít jediné přihlašovací jméno a heslo, kontrolu nad svými osobními údaji, větší bezpečnost svého hesla a další výhody. Službu mojeID provozuje komerčně neutrální subjekt, správce české národní domény cz. Nemusíte se tedy obávat zneužití poskytnutých údajů pro komerční účely.

Soutěžit můžete od 21. listopadu do 4. prosince 2011.

mojeid.jpg

Hlavní výhru mohou získat dva soutěžící. Každý z nich obdrží dva vouchery na letenky. Výhercem se stává ten, kdo se zaregistruje a přihlásí prostřednictvím služby mojeID na některém z webů vydavatelství Mladá fronta a to jako  1 250. a 6 250. v pořadí od doby zahájení soutěže. Každý 100. registrovaný uživatel získá časopis Lidé a Země. Počet výher je omezen počtem 50 ks časopisů. Možnost jeho získání tedy platí pro prvních pět tisíc registrací. Detailní pravidla soutěže najdete zde.

Registraci mojeID najdete na této stránce

Doporučujeme

Články odjinud