6
Fotogalerie

Vybíráte venkovní dlažbu na zahradu či terasu? Vsaďte na přírodní odstíny

Rozhodli jste se, že letos zvelebíte přístupové cesty ve vaší zahradě či hledáte vhodnou venkovní dlažbu pro vaši terasu? Jistě nám dáte za pravdu, že kromě užitných vlastností, hraje důležitou roli také pohledová kvalita. Přírodní vzhled venkovní dlažby působí přirozeně a okouzlí každého z nás.

Klid a pohoda na zahradě    

Prostory jako je terasa či zahrada nejenže dotvářejí vzhled našeho domu, ale slouží také k regeneraci našich sil a k odpočinku. Všechny prvky domovní a zahradní architektury by proto měly být sladěny v jeden celek a žádný z nich by neměl působit rušivě. Venkovní dlažba splyne díky svému přírodnímu vzhledu s každou zahradou.

Vybírat můžete z několika přírodních odstínů 

Abyste mohli venkovní dlažbu co nejlépe sladit se vzhledem domu a zahrady, můžete vybírat z palety několika přírodních odstínů. Je libo severská šedá, bíločerná, žlutá, anebo antracitová? Záleží jen a pouze na vašem vkusu. Dlažba je k dostání nejen v různých odstínech, ale také v různých formátech.

senso_grande_graphitgrau2.jpgSuprema_1_2012_velke nemcice.jpgsuprema_sedocerna_1.jpg

Vynikající užitné vlastnosti

Díky vynikajícím užitným vlastnostem, jakými jsou především snadná pokládka, odolnost vůči posypovým solím a UV záření a mrazuvzdornost, nabízí dlažba široké možnosti použití. Je ideální na terasy, příjezdové cesty, nebo parkoviště, stejně jako na chodníky či arkádové průchody.

Nejen venkovní dlažba dotváří vzhled domu a zahrady

Sortiment výrobků Semmelrock se neomezuje pouze na venkovní dlažbu, ale zahrnuje také dlaždice, schody, obrubníky, zdi a ploty, svahové systémy a další produkty, které přirozeně dotvoří vzhled domu a zahrady. Pro více inspirace nahlédněte do katalogu na www.semmelrock.cz a nezapomeňte se seznámit s novinkami roku 2015.

comp_20_sven_pl_nordischgrau.jpgdomino_lav_seda_melir_2_IMG_0394.jpgEinstiegfoto_rhodos_sedocerna_IMG_0361.jpg

Grafický návrh pro váš dům a zahradu  

Chtěli byste si nejdříve nanečisto vyzkoušet, jak bude dlažba vašemu domu či zahradě slušet? Nechte si zpracovat grafický návrh v programu CAD. Stačí jen zaslat potřebné informace (o jaký druh plochy jde, např. zahradu, terasu, chodník, cestu atd., dále přesné rozměry plochy a druh produktu, popř. kombinaci produktů) a zaslat svůj požadavek na navrhy@semmelrock.com. Jako odpověď obdržíte grafický návrh včetně údajů o potřebném množství požadovaného výrobku, jež vám zároveň poslouží jako schéma při pokládce. 

Doporučujeme

Články odjinud