Voňavé maso i zeleninu připraví grily FIELDMANN

S příchodem teplejších večerů tu je také grilovací sezóna. Vybrané lahůdky na roštu lze připravit na mnoha typech grilů, stále nejoblíbenější však jsou varianty na dřevěné uhlí.

Z široké nabídky můžete vybírat u značky Fieldmann, která nabízí nejen celou řadu zahradních grilů na dřevěné uhlí, ale také ohniště, podpalovače a další příslušenství. Více na www.fieldmann.cz.

Prostorný zahradní gril se zabudovaným teploměrem

Fieldmann FZG 1007 je prostorný stabilní gril z pevného plechu ošetřený velmi odolnou žáruvzdornou barvou. Jde o gril vhodný pro přípravu pokrmů i pro početnější společnost. Grilovací plocha se nachází ve výšce 78 cm, obsluha grilu je tak velmi komfortní.

41003042.jpg 
Fieldmann FZG 1007

Gril je vybaven chromovým roštem s odklápěním zaručujícím pohodlné doplňování dřevěného uhlí či briket. Teplotu uvnitř grilu lze kontrolovat pomocí teploměru zabudovaného ve víku. Maximální mobilitu grilu zajistí kolečka, takže na manipulaci s grilem stačí jedna osoba. Doporučená akční cena je 2799 Kč.

Gril s pojezdovými kolečky a výbornou stabilitou

Zahradní gril Fieldmann FZG 1004 s grilovací plochou o průměru 57 cm umožňuje připravit maso, ale i zeleninu a další lahůdky, i pro větší skupinu lidí. Obsluha grilu je pohodlná díky odnímatelnému víku s praktickým úchytem.

41001519.jpg 
Fieldmann FZG 1004

Pomocí regulátoru větracího otvoru lze nastavit přívod vzduchu pro spalování uhlí, což dle potřeby ovlivní teplotu uvnitř grilu. Fieldmann FZG 1004 vyniká výbornou stabilitou a pevností materiálu. S pojezdovými kolečky je gril maximálně mobilní. Doporučená akční cena grilu je 1699 Kč.

Menší gril na balkon či do kempu

Stolní zahradní gril Fieldmann FZG 1000 je vhodný nejen pro grilování na zahradě či jen na balkoně, ale také třeba při venkovním táboření, na chatě, či v kempu. Pevná konstrukce, ale zároveň nízká hmotnost, minimální rozměry a jednoduchý kompaktní tvar zajišťují jednoduchou manipulaci s grilem, jeho převezení dle potřeby, a po sezóně snadné uložení. Díky velikosti ohniště 34 cm a výšce grilovacího prostoru 22 cm zvládne tento gril připravit maso nebo zeleninu i pro menší skupinu osob.

41001517.jpg 
Fieldmann FZG 1000

Gril disponuje chromovým roštem a uzavíratelným poklopem s madlem na vrchní části poklopu. Model je v nabídce ve dvou barevných variantách: v černé (FZG 1000) a v jasně zelené (FZG 1000G). Doporučená akční cena je 499 Kč.

 

Více na www.fieldmann.cz.

Soutěžte o zahradní grill v hodnotě 690 Kč!

3 výherci, kteří správně odpoví na zadanou otázku jako 10., 50. a 100. v pořadí, získají praktický zahradní gril Fieldmann FZG 1000G v hodnotě 690 Kč. Soutěž probíhá do 9. 6. 2016 včetně.

Doporučujeme

Články odjinud