Tyto exkluzivní květinky rozzáří Váš domov i zahradu, přesvědčte se!

Exquisit, Green Bizarre, Tropical Wave, Daphne a Rosy Star. Tato jména znějí trochu jako názvy svěžích koktejlů, jsou to však nejnovější podzimní cibulky tulipánů a amarylek.

Přejete si mít na své zahrádce něco, co jen tak někdo nemá? Vyšperkujte si zahradu těmito jedinečnými skvosty, které ji učiní nepřehlédnutelnou. Společnost Bakker, největší zahradní specialista v Evropě, Vám přináší exkluzivní šanci k objednání těchto unikátních cibulovin právě teď na www.bakker-cz.com.

Tulipán Exquisit

Plné květy tulipánu Exuisit mají tolik okvětních lístků, že připomínají půvabné květy pivoněk. Díky okouzlující kombinaci fialové, bílé i zelené barvy a pevnému, silnému stonku si tento tulipán určitě zamilujete.

Tulipán Green Bizarre

Trochu “bizarní”, avšak půvabně tvarovaný tulipán Green Bizarre. Zelená barva květů není u tulipánů právě obvyklá a neuvidíte ji příliš často. Tento tulipán bude neotřelou dekorací ve Vaší zahradě nebo na terase.

Tulipán Tropical Wave

Chcete přinést příští jaro do své zahrady nádech tropických krajů? Plné žluté poháry květů tulipánu Tropical Wave jsou skutečně nepřehlédnutelné. Čím více cibulek vysadíte, tím bude efekt květů působivější.

Amarylka Daphne

Tato rostlina Vás zdraví grandiózními květy ve tvaru hvězdy v intenzivní barvě. Amarylka Daphne není příliš známá, ale jistě se stane klenotem ve Vašem obývacím pokoji. Červené květy jsou kombinované se světlejší barvou a efektními bílými okraji.

bakker_obrazky_800x600_2.jpg

Amarylka Rosy Star

Tato elegantní rostlina jakoby se přirozeně červenala. Vrchní okvětní lístky jsou zbarvené do růžové a bílé. Amarylka Rosy Star opravdu svítí jako hvězda. Dech beroucí podívaná ve Vašem domě!

bakker_obrazky_800x600_3.jpg

Asijská lilie ´Queen of the Night´

Neobvyklá tmavá barva této lilie je téměř černá a běžně ji v přírodě ani v zahradách nenajdete. Oranžovočervené pylové tyčinky na tmavém pozadí působivé vyniknou a společně vytvářejí skutečně jedinečný vzhled a květy nádherně voní.

bakker_obrazky_800x600_4.jpg

Exkluzivní jablečné trio

Jako třešničku na dortu Vám představujeme jabloň Trio Apple, která nabízí 3 různé odrůdy jablek na jednom kmínku a je exklusivně k dostání pouze u společnosti Bakker! Není to jen krásná kombinace barev, ale i chutí. Vychutnejte si odrůdy Jonagored, Golden Delicious a Elstar, které nyní jednoduše vypěstujete najednou!

bakker_obrazky_800x600_5.jpg

O společnosti Bakker

Bakker Holland je součástí firmy Bakker Hillegom, největší zahradní společnosti v Evropě se 70. letou zkušeností v oblasti zahradničení. Pověst společnosti Bakker je založena na prodeji vysoce kvalitních kvetoucích cibulovin, růží, trvalek, osiva a dalších zahradních produktů. Sídlo společnosti je v samém srdci oblasti pěstování cibulovin, kde se květinové cibulky pěstují již více než sto let!

Doporučujeme

Články odjinud