Soutěž o vstupenky na veletrh For Garden

Od 5. do 8. března 2009 probíhá v Pražském veletržním areálu v Letňanech veletrh For Garden. Pokud se jej chcete zúčastnit, hrajte s námi o padesát volných vstupenek.

Zahradníci slaví jaro v Letňanech

Od 5. do 8. března tohoto roku se otevřou brány Pražského veletržního areálu v Letňanech, kde se bude konat veletrh zahradní architektury, nábytku a techniky For Garden, který je součástí souboru veletrhů pro rodinu, bydlení a volný čas For Family.

Návštěvníci, kteří na tento veletrh zavítají, se mohou těšit na přehlídku zahradního vybavení a techniky (Honda, John Deere, Goldoni, Green Technik, Ambrogio), doplňků, rostlin, zavlažovací techniky či jezírek. Již nyní je na veletrhu přihlášeno více než sto dvacet vystavovatelů na ploše tří tisíc metrů čtverečních.

FG_1.jpg

Veletrh For Habitat, vaše inspirace v oblasti bydlení

Současně vás čeká přehlídka poslední trendů v oblasti bydlení a vybavení interiérů v podobě již šestnáctého ročníku veletrhu bydlení For Habitat.

Připravovaný veletrh má být mnohem pestřejší než v předchozích letech a více pozornosti chce věnovat oblasti designu a trendy interiéru. Pokud plánujete v dohledné době nákup nábytku nebo vám chybí inspirace na zařízení interiéru, na veletrhu For Habitat byste rozhodně neměli chybět.

Soutěžte s námi o vstupenky!

Milí čtenáři, pokud se na veletrh For Garden chystáte, nepromeškejte šanci vyhrát s AbecedouZahrady.cz vstupenky zdarma. Jak na to?

Stačí, když správně odpovíte na tuto otázku: Až do jaké výše dokáže za léto vyrůst mandevila? Své odpovědi posílejte na adresu soutez@abecedazahrady.cz (do předmětu zprávy napište For Garden). Nápovědu najdete v článku Mandevila: pěstování od A do Z.

Lístek na veletrh od nás získá 50 nejrychlejších účastníků soutěže, jejichž odpověď bude správná. Nezapomeňte uvést svoji přesnou adresu!

Doporučujeme

Články odjinud