6
Fotogalerie

Skleníky Limes Litomyšl s.r.o.

Skleníky jsou dnes běžně dostupným doplňkem zahrady a faktem je, že některou zeleninu a ovoce bez skleníku nelze v našich podmínkách téměř vypěstovat.

Skleník chrání rostliny před rozmary počasí, jako jsou teplotní výkyvy, déšť, vítr atd. Společnost Limes Litomyšl s.r.o. se zabývá výrobou skleníků již 25 let, takže máte jistotu kvality a odborného přístupu. Skleníky jsou vyráběny z žárově zinkovaných ocelových profilů a jako výplň můžeme zvolit skleníkové sklo s efektem rozptylu paprsků, nebo dnes populární dutinkový polykarbonát. Montáž skleníků je jednoduchá, protože jednotlivé komponenty se k sobě pouze šroubují. Nepotřebujete tedy žádné speciální nářadí a skleník snadno sestavíte.

Hobby H7-3_03.JPGHobby H7-3_05.JPG
Řada skleníků Hobby

V nabídce je hned několik typů skleníků a lze si jednoduše zvolit takový skleník, který Vám bude vyhovovat.  Řada Hobby je určena pro všechny začínající uživatele, ale uspokojí i ty z Vás, kteří hledáte kvalitní a montážně jednoduchý skleník za rozumné peníze. Řada skleníků Variant je určena pro všechny náročné uživatele. Výhodou těchto skleníků je jejich variabilita a široká škála příslušenství, která Vám umožní přizpůsobit si skleník tak, aby se Vám v něm co nejlépe pracovalo.

Variant L 4,5.JPGVariant L 6.jpg
Řada skleníků Variant

Samostatnou skupinou je pak řada exkluzivních skleníků Primus. Tyto skleníky mají některé příslušenství, které nabízí pouze Limes s.r.o.. Za zmínku určitě stojí možnost výběru barvy konstrukce dle Vašeho výběru tak, aby Vám skleník ladil s dalším vybavením zahrady, dále samostatný policový systém nebo nerezový spojovací materiál.

Primus D 7,5.jpgPrimus L 4,5.JPG
Řada skleníků Primus

Takto široké portfolio skleníků Vám nabízí právě jen společnost Limes a je téměř vyloučené, abyste si nevybrali přesně podle Vašich představ a požadavků. Pokud přece jen váháte a nejste si jisti, kontaktujte obchodní oddělení společnosti Limes Litomyšl s.r.o., kde Vám ochotní zaměstnanci rádi na Vaše dotazy odpoví.

Doporučujeme

Články odjinud