Přírodní zahrada v teorii i praxi: když si rostliny pomáhají

Zaujala vás pravidelná Setkání přátel přírodní zahrady? Všechny zahrádkáře na ně zve ekologický institut Veronica. Sídlí v Brně a zabývá se řízením a realizací projektů v oblasti ochrany přírody a kulturní venkovské krajiny. Mezi jeho další aktivity patří podpora trvale udržitelného rozvoje venkovských a městských sídel a podpora občanské angažovanosti v problémech životního prostředí.

Závěrečné setkání

Jak jsme vás již informovali, tato setkání se pořádají jedenkrát za měsíc, a to každé druhé úterý od 16.45 do 18.30 hodin v Knihovně Domu ochránců přírody (Panská 9, Brno). Vstupné se neplatí (možný dobrovolný příspěvek), kapacita místnosti je 30 míst. V případě dotazů kontaktujte paní Hanu Chalupskou, telefon: 542 422 750.

Právě dnes, tedy 9. dubna 2009, proběhne pod vedením Heleny Vlašínové závěrečné setkání (tentokrát je jeho trvání naplánováno až do 19.00 hodin), na němž se budou probírat způsoby, jak si mohou rostliny vzájemně pomáhat. Akce je přístupná i těm, kteří se žádné předchozí dosud nezúčastnili.

Doporučujeme

Články odjinud