Představujeme japonskou zahradní techniku ECHO

Japonská společnost YAMABIKO, která je výrobcem techniky značky, je třetím největším výrobcem motorového ručního nářadí na světě, ale zároveň světovou jedničkou v oblasti inovací a světovým leaderem ve vývoji motorů s redukovanými emisemi splňujících nejpřísnější normy (vyrobeno již 55 milionů motorů).

Zahradní techniku ECHO můžete nyní zakoupit i na českém trhu.

Výrobky japonské společnosti Yamabiko jsou ve světě známé pod značkou ECHO a staly se synonymem špičkové kvality. Právě proto mají produkty ECHO nejlepší postavení na trhu v USA v porovnání s konkurencí a dále pak i přední postavení například na trhu francouzském, italském, německém ale i ruském.

ECHO.png

Produkty ECHO nabízejí zákazníkům inovativní řešení chráněné mnoha patenty, poskytují maximální výkon, ekonomický provoz, komfort a spolehlivost v mnoha ohledech.

Jedinečnými technologiemi jsou například vybaveny řetězové pily ECHO. Pojďme si je nyní blíže představit

Technologie horizontálního motoru – tato technologie spočívá v horizontálním uložení válce, Díky ní je celková hmotnost pily až o 30% nižší s porovnání s konkurenčními pilami stejné kubatury. Pila má mnohem tišší a hladší chod, menší vibrace, je schopna precizní práce a dlouhodobého pracovního nasazení. Touto technologií jsou například vybaveny pily CS-281WES a CS-360WES.

Technologie G-FORCE- díky této technologii dosahují pily ECHO vyššího výkonu, výborného zrychlení a delší životnosti. Jedná se o systém nuceného odsávání nečistot z prostoru před vzduchovým filtrem. Díky tomuto systému je rapidně prodloužena doba nutná k čištění filtru. Prodlužuje servisní periody.

Kované lišty - motorové pily vyšší třídy (CS-450 – a vyšší) se vyznačují kvalitním zpracováním kovaných lišt originální japonské výroby, které mají mnohonásobně vyšší životnost proti standardním lištám a mají integrovanou výměnnou špičku.

Více informací o dalších technologiích, které využívá zahradní technika ECHO najdete zde.

Záruka 5 let

Vzhledem k vysoké kvalitě používaných materiálů a preciznímu zpracování patří zahradní technika ECHO k tomu nejlepšímu, co je v současné době na trhu k dostání. A protože naprosto důvěřujeme kvalitě našich výrobků, prodloužili jsme standardní záruku při zakoupení techniky na bezkonkurenčních 5 let. Každý uživatel chce vlastnit produkt, na který se může plně spolehnout. Nyní máte příležitost!

02.png03.png

Důkazem o kvalitě výrobků je rovněž získané ocení Kozlíka Šikuly 2014 pro motorovou pilu CS-500ES.

01.jpg

Pro ty z vás, jež mají zájem vidět pilu CS-620SX, kterou lze zařadit mezi profesionální pily vhodné pro náročné uživatele, při práci v akci, jsme připravili krátké video.

Doporučujeme

Články odjinud