Pozvánka: Kouzelné Vánoce v Šebrově

Nezapomeňte, letos začíná advent již 30. listopadu!

Těšit se můžete jak na hotová vánoční aranžmá, která si budete moci ihned zakoupit a odnést domů, tak na vlastoruční výrobu adventních věnečků. Veškerý materiál (polystyrenové korpusy, drátky, chvojí, svíčky a velké množství přízdob) bude k dispozici. Už teď se pro vás chystá velké množství orchidejí, vánočních hvězd, bramboříků a vánočních kaktusů.

Sledujte floristy v akci

Pro velký zájem o předvádění aranžování květin jsou letos zajištěny o něco větší prostory. Při každém předvádění budou tři floristé předvádět různá vánoční aranžmá a vytvořená díla se budou hned dražit. Výtěžek z dražby půjde na dobročinné účely.

Aby se bavily i děti

Tradičně bude zajištěn program pro děti. Ty si budou moci vytvořit vlastní svícínek, vymalovat vánoční omalovánky a podobně. Letošní úplnou novinkou je taneční a pěvecké vystoupení dětí ze základní a mateřské školy v Šebrově.

Pro navození vánoční atmosféry budou hrát po celém areálu vánoční koledy a bude se rozlévat svařené víno. Přijďte si navodit vánoční atmosféru již na začátku adventu, v Šebrově se na vás těší.

Doporučujeme

Články odjinud