Jak se zbavit krtků, hryzců a drobných hlodavců

S příchodem jara, léta a podzimu řeší stále více zahrádkářů a chalupářů otázku, jak si na zahradě poradit s nevítanými hosty, jako jsou hryzci, krtci a drobní hlodavci. Odpověď je ale velmi jednoduchá.

Svědčí o tom dopis spokojeného zákazníka společnosti Format 1, spol. s r. o. z Křenovic u Brna, která se na výrobu odháněčů drobných hlodavců a lapačů hmyzu specializuje.

Citujeme: „Počasí letošního roku připravilo velice příznivé podmínky pro přemnožení myší a drobných hlodavců, což se začalo projevovat na nízké úrodě naší zahrady. 

Začal jsem tedy hledat způsob řešení, jak se těchto drobných příživníků zbavit. Dal jsem na doporučení mého známého, který na své chalupě dlouhá léta také bojoval s hlodavci. Pořídil jsem si odháněče krtků a hryzců OdK-H1 od společnosti Format 1 a od krtků mám pokoj.

PR_1.jpg

V obchodě mi prodavač ještě doporučil i elektronický lapač hmyzu Z-11 od stejné firmy. Umístil jsem jej na terase a díky němu můžeme pohodově vychutnat letní večery bez přítomnosti neodbytných vos, komárů a dalšího bodavého hmyzu.

Do obchodu se určitě vypravím ještě jednou, protože největší problémy a škody mi dělají hlodavci v zimě. Vyzkoušel jsem různé pasti a nástrahy, ale žádná z nich neměla dlouhodobý přínos a své lsti jsem musel často zdokonalovat.

Naštěstí jsem se na internetových stránkách www.format1.cz dočetl o odháněčích drobných hlodavců. Na podzim jsem je rozmístil po chalupě a od myší a kun mám už pokoj.
 
Přístroje jsou na baterie a vydrží až půl roku, což je pro využití na chalupách ideální. Po zimě už nemusím řešit opravy prokousaného sádrokartonu a v noci neslyším nekonečné hlodání našich nezvaných čtyřnohých nájemníků.“

Díky moderním elektronickým odháněčům, které jsou vhodné jak pro obytné prostory, tak pro spíže, sklepy, garáže a chlévy, se ve svých obydlích zbavíte všech druhů hlodavců, kun a lasiček.

PR.jpg

Odháněče hlodavců pracují na bázi přerušovaného různě laditelného ultrazvuku, který je pro člověka a jeho domácí mazlíčky neslyšitelný, a v uzavřeném prostoru zhruba o ploše 100 metrů čtverečních dokáží drobným škůdcům vytvořit nesnesitelné životní prostředí.

Více informací o odháněčích hlodavců a elektronických lapačích hmyzu včetně objednávek získáte na adrese:

FORMAT 1 spol. s r. o.

Mlýnská 304/84

683 52 Křenovice u Brna

tel. 544 223 668, fax: 544 223 996

email: format1@format1.cz

www.format1.cz

 

Doporučujeme

Články odjinud