Jak se vyhnout exekutorovi? Mějte své účty v pořádku

Jak se vyhnout exekutorovi? Mějte své účty v pořádku

(Inzerce) Řada domácností se dnes potýká s hrozící exekucí nebo je exekutor již navštívil. Přitom velká část rodin nemusí mít finanční problémy – spíše mají nepořádek ve fakturách za využívané služby. Od telefonování a internetu až po plyn nebo elektřinu.

Přímo ukázkový je případ našeho čtenáře. Pan Vladislav má dobře placenou práci v reklamě. Bohužel nemá smysl pro pořádek, neustále někam odkládá papírové faktury a následně je neplatí. Kvůli tomu se dostal na černou listinu neplatičů. Ovšem od té doby, co jeho operátor zavedl on-line faktury a on je může platit jedním kliknutím, patří mezi „vzorňáky“. Jak dodává: „Já i operátor jsme si docela oddychli…“

Kvůli zákazníkům, jako je pan Vladislav, přicházejí někteří dodavatelé s on-line řešeními, s jejichž pomocí mohou své platby jednoduše spravovat či uhradit. Některé firmy dokonce nabízejí víc – snaží se své zákazníky motivovat k registraci pro on-line správu jejich účtů.

Mezi takové patří např. skupina RWE, která již několik let nabízí zákazníkům bezplatnou aplikaci RWE ONLINE SERVIS, jež umožňuje nepřetržitou správu účtu za energie (24 hodin denně 7 dnů v týdnu). Zákazník tak má možnost aktivně spravovat své účty za plyn či elektřinu, kontrolovat úhradu záloh a faktur nebo on-line uzavřít novou smlouvu.

Navíc všichni zákazníci RWE, kteří začnou využívat aplikaci RWE ONLINE SERVIS právě teď, mohou vyhrát jeden ze tří stylových telefonů iPhone 4S 16 GB a získají slevový voucher v hodnotě 350 Kč na lázeňské a wellness pobyty od Spa.cz. Zkuste to taky – vyplatí se to (více informací získáte na os.rwe.cz).

Doporučujeme

Články odjinud