5
Fotogalerie

Děčínská kotva 2009

Zajímá vás floristika? V tom případě si nenechte ujít již 38. ročník Mistrovství floristů České republiky Děčínská kotva. Tato prestižní soutěž proběhne v druhé půli měsíce května, tentokrát na téma Svatba.

Mistrovství floristů České republiky se odehraje v Děčíně, jak ostatně samotný název této soutěže – Děčínská kotva – napovídá. Soutěžní klání se uskuteční v rámci Děčínských slavností ve dnech 20. a 21. května 2009, vystavené výtvory si budete moci prohlédnout hned poté, v termínu od 22. do 24. května.

DK_2.jpg

Svatba podle floristů

Tuto tradiční akci, jež se letos ponese ve znamení svatební tematiky, pořádá Svaz květinářů a floristů České republiky (Olomouc) a Střední škola zahradnická a zemědělská Antonína Emanuela Komerse (Děčín – Libverda) v areálu děčínského zámku.

DK_3.jpg

Pro soutěžící

Chcete-li se soutěže Děčínská kotva zúčastnit, vyberte si, do jaké kategorie patříte:

  • junior: studenti zahradnických škol bez omezení věku (na vlastní žádost mohou soutěžit v kategorii seniorů)
  • senior: profesionální floristé, zaměstnanci zahradnických firem a květinových prodejen
DK_4.jpg

Přihlášku k soutěži pošlete do 10. dubna 2009 Ing. Olze Fojtíkové (SŠZaZe A. E. Komerse, Děčín – Libverda,Českolipská 123, Děčín 27, 405 02, telefon: +420 604 935 694, e-mail: fojtikovao@seznam.cz), která vám poskytne inormace o podrobném programu a zodpoví na vaše dotazy.

DK_1.jpg

Nejen pro floristy

Další zajímavé informace týkající se floristiky můžete najít na těchto stránkách:

logo Dečínská kotva.jpg

Doporučujeme

Články odjinud